Tejútra nyíló kapu nyílik, így fel tudunk lépni egy magasabb világba!

Zita
Megosztotta: Zita

A mai nap energiája igazán kivételes és hatalmas erővel rendelkezik, talán szavakkal nem is igazán lehet kifejezni.

Ma áll együtt életünk központját szimbolizáló, életünknek fényt adó Nap az Antares csillaggal, a Skorpió csillagkép szívével, aki egy olyan dimenziókapu, ahol a földi és isteni világ összeér.

Nincs még ilyen pontja a mi naprendszerünknek.

Ez az a kapu, ami csak a szeretet erejével nyílik, ráadásul egyszerre Tejútra nyíló kapu is, ami ha nyílik, fel tudunk lépni egy magasabb világba, oda, ahol csakis a szeretet él. Ez a kapu ma nyitva van.

És amitől ez a nap kifejezetten különleges, hogy mindezzel egyidőben, Jupiter, a mi jóságos, kiáradó, bölcsesség bolygónk, a nagy tanítónk, aki arra tanít, hogy a szeretet bölcsessége az egyetlen irányelv, ma eléri azt a pontját az égnek, ahol a fény útjára indul. Átlépi a legsötétebb pontot, a téli napfordulat (bak nulla) pontját, ahol a fény végül győz a sötétség felett, és innentől újra növekedőben van. Ez az a pont, ahonnan a Nyilas íja elindul (egzakt pontossággal majd jövő hétfőn éri el Jupiter az Al Nasi csillagot, tehát egy hétig áll ezen a helyen), hogy célba vegye Univerzumunk szívét, a Teremtőt, az Életet, vagy Isten szívét, amivel elindít a Tejút felé, a magasabb világok felé. Azt a pontot, ahol a Nap áll éppen. Mit is jelent ez? Hogy a mai nap egy kozmikus pillanat, amikor a fény elindul útjára, feltölti szívedet, minden magyar szívét, hiszen ez magyarságunk számára is egy kozmikus pillanat. A magyar nép küldetése a fény elindításáról szól. Ma, mikor fordul a Jupiter, a bennünk élő varázserők, táltosi erők, mindazon képességek amik a magyarok múltjában, magyarok szellemiségében benne van útjára indul, felemelkedik. És ki ne hallott volna a magyarok nyiláról, a magyarok hősiességéről, a magyarok erejéről? Ez mind ott van a szívünkben, ami ma megnyílik és elindul, hogy ezzel a fénnyel teremtsünk magunknak új jövőt, és mutassunk ezáltal irányt mindenkinek a világon.

Hogy ez az erő valóban kézzel foghatóvá váljon, hiszen mindez közben a Kígyótartó kígyót tartó kezénél is történik, a kígyó pedig a bennünk élő varázserő, ma, mikor a Jupiter átfordul, 19:21 perckor, javaslom, hogy aki tud, forduljon nyugat felé, gyújtson egy gyertyát, és mondjon el egy imát. Saját magáért, és a magyarságért, hogy a fény által, ami elindul, megfordítsuk életünket, sorsunkat. Az egyidőben elmondott imának hatalmas ereje van. Ezért buzdítok mindenkit ma egy közös imára.

A saját szavaiddal elmondott ima a legerősebb, mert abban benne van saját rezgésed, gondolataid, érzéseid, segít viszont ha közben vizualizálod, elképzeled amit mondasz, és ami nagyon fontos, hogy higgy benne.

Higgy önmagadban, teremtő erődben, és a magyarok erejében. Tóth Gabriella Csillagtenger

1 hozzászólás

  • Mennyei Atyám ! Hálás szívvel és szeretettel kérlek most is, amit már egyszer kegyelemmel viszonoztál ,azt a határtalan szeretetet amellyel feléd fordultunk mi magyarok !Hálád szállt Ránk, mert visszarezgett szívünkbe ,az emlék arról a Szövetségről, amelyet velünk magyarokkal kötöttél !Felébredt bennünk a küldetésed tudata,mert emlékezünk rá. A SZENT SZövetséget, amelyet az Atya Szent Koronával megkötött arra,hogy a Lélek Fényének írányításával uraljuk ,alakítsuk az anyagot :sorsunkat, a világ sorsát ! Ez a mi feladatunk ,küldetésünk! Isten népeként a FÉNY-ből születtünk,mint az Atya fiú is a Fényből jött! A világ legerősebb népe vagyunk még ma is .Ős Hazánk a Kárpát -medence, ahol ma is élünk .Engedd meg Mennyei édes Atyánk ,hogy Fényünk és Szívünk szeretetével Egységet alkosson a magyar nép ! Köszönöm ! Ámen.

Írd le a véleményed

X