7 hatalmas változást hoz a Bika és az Uránusz együttállás! Készülj fel mindenre!

Erzsébet
Megosztotta: Erzsébet

Olyan történések veszi kezdetét az elkövetkezendő hetekben, melyre az elmúlt nyolc évben nem volt példa és 2027-ig kihat majd az életünkre. Az embereket arra ösztönzi majd, hogy megbecsüljék mindazt, amit eddig kaptak az élettől.Itt az idő, hogy egy új korszakot köszöntsünk július 15-től.

1. A földünk instabil lesz:

Már elkezdődött! A Kilauea vulkán kitörése sokak otthonát és megélhetését tönkretette, mely összefüggésben van az Uránusz mozgásával is. A Bika és az Uránusz együttállásában a Bika mindig a stabilitás jelem, ám most hosszú idő után elmozdulás várható, mely nagyban kihat a Föld életére. Földanya üzenetet küld, és hallgatnunk kell rá! Egész évben törekedj arra, hogy mindig élj a jelenben, ne foglalkozz a múlttal, sem a jövővel, csak is a MA éltessen!

2. Személyes ébredés:

A legtöbb embernek nincsenek nyomai, messze vannakaz önreflexiótól és a megértéstől. Általánosságban elmondható, hogy a lakosság nagy része álomvilágban él, távol a valóságtól. A legfontosabb, hogy emlékezz: az akaraterőd hatalmas. Örömmel dolgozol azokért, akiket szeretsz és minden munkának hamar meglesz az eredménye. Tehát ez a fejezet új kezdet lehet néhány ember számára, persze csak ha képesek elfogadni az igazi jövőjüket.

3. Nehéz lesz elfogadni a változásokat:

A következő hónapokban és években kihívást jelenthetnek a biztonság és stabilitás benned való elképzelései. Ami egyszer biztos volt, nem lehet többé, és ez sok ember számára új helyzeteket szül. Itt az ideje, hogy elengedj bizonyos kapcsolatokat, lelki és fizikai terheket és egy új formát ölts.

4. Le a konfliktusokkal!

A 2019-as évben mindannyian nagymértékű toleranciáról és empátiáról kell tanúbizonyságot tennünk, hiszen csak így tudjuk megőrizni a karmikus egyensúlyt és elkerülni a fölösleges konfliktusokat. Engedjük el a felesleges problémákat, ne terheljük ezzel se magunkat, se a környezetünket. A veszekedések nem tesznek jót kapcsolatainknak az elkövetkezendő időszakokban, így törekedjünk a nyugodt életvitelre.

5. Búcsúzz el a magánytól!

Jó hír az egyedülállóknak, hogy bármi is legyen az ideáljuk, annyi biztos, hogy most az élet könnyen hozhatja azt, akire vágynak és csak rajtuk múlik, mennyire lesznek képesek nyitottak és befogadóak lenni a boldogságra, s mennyire tudják félretenni esetleges korábbi csalódásaik fájó emlékeit.

6. Nyílj meg mások előtt!

A 2019-as évben az önelfogadás és a belső erő fejlesztése lesz a legfőbb feladatod. A múltban mindig mindent magadban tartottál. Ám a következő hetek olyan helyzeteket hozhatnak, amikor muszáj lesz megnyílni mások előtt.

7. A bennünk élő szeretet megváltozhat:

Azok a családmodellek, melyekkel felnőttünk, már nem működnek. Fontos, hogy képesek legyünk a nyitottságra és az elfogadásra anélkül, hogy másokat bántanánk. Azok a pajzsok, melyekhez ilyen lelkesen ragaszkodunk le fognak törni! Ne másokba keressük a hibát, inkább magunkba nézve próbáljuk felfedni mindazt, mely negatívan hat az életünkre.

 

Írd le a véleményed

X