Hétvégi horoszkóp [Október 05-06.] – Ne fuss előre túlságosan az időben!

Erzsébet
Megosztotta: Erzsébet

Kos

Ne fuss előre túlságosan az időben! A hétvégi szerelmi konfliktusok nagy százaléka abból adódik, hogy a párod képtelen követni téged. Ha nem szeretnéd vitákkal mérgezni a napok óta várt hétvégét, akkor írd le, mit tervezel! És törekedj a közös nevezőre!

Bika

Lustálkodni lesz kedved, miközben a párod a lakást akarja rendbe szedni. Vagy fordítva. Mindegy. A lényeg, hogy nem lesztek tökéletesen egy hullámhosszon, amiből nézeteltérés és sértődés adódhat. Ennek szombat reggel elejét veheted, ha egyeztettek.

Ikrek

Tőled szokatlan módon fegyelmezett és összeszedett leszel október első hétvégéjén. Ennek örülni fog a párod, mert szeretne veled beszélni, hogy közös programokat tűzhessetek ki. De jó lenne, ha nem csak beszélnétek róla, hanem csinálnátok is valami programot.

Rák

Nem bánod, hogy október első hétvégéjén minden a párod körül forog, és minden a kedve szerint alakul. Szívesen csinálod azt, amit ő javasol. Persze jól esne, ha belecsempészne olyasmit is, ami rólad szól. Finoman célozz erre, segítve neki, hogy el ne feledkezzen rólad!

Oroszlán

A fáradtság olyan szinten elhatalmasodhat rajtad a hétvégén, hogy szíved szerint ki se bújnál az ágyból. Javasold a kedvesednek, hogy legalább az egyik napot töltsétek lustálkodással! Mindkettőtöknek jót fog tenni a pihenés. Nézhettek filmet, játszhattok társasjátékot, stb…

Szűz

Mesebeli béke száll meg a hétvégén. Nem kell semmit tenned azért, hogy megtartsd a harmóniát. Ez ritka nagy kincs. Még jobb hír, hogy a szerelmedre átragad ez, és így hatványozottan hullámzásmentes hétvége vár rátok. Ha vannak gyerekeitek, akkor ők fognak ennek a leginkább örülni.

Mérleg

A család mindig csinál valami extra programot, ami miatt nem jut időtök egymásra. Ezen a hétvégén is ilyen kilátások vannak. Jó lenne, ha röviden letudnátok a családlátogatást, és elvonulnátok édes kettesben. Mindegy, hogy kirándultok, vagy otthon összebújtok.

Skorpió

Ez már nem a vénasszonyok nyara, hűvösebb, csapadékosabb az idő. De ettől még kimozdulhattok a négy fal közül. Neked tuti, mehetnéked lesz. Ha kellően csábító célt találsz, el tudod csábítani a kedvesedet. Ha mást nem, akkor cukrászdába hívd meg!

Nyilas

A józanság meglehetősen lelohaszthatja a libidódat. Ha a szerelmed azzal jön, hogy számoljátok át a pénzügyeiteket, akkor te „padlót fogsz”. Szólj neki időben! Mert ha belelendül, nem tudod megállítani, és a szájhúzogatásodból felesleges veszekedés robban ki.

Bak

Szeretnél végre egy nyugis hétvégét. Eleged van abból, hogy folyton másokhoz alkalmazkodjatok. Sosincs elég időtök egymásra, magatokra. Október első hétvégéjén a sarkadra kell állnod, és ragaszkodnod kell ahhoz, hogy ez a két nap kizárólag rólatok szóljon.

Vízöntő

Intimitás, érintés nélkül kihűl a legszenvedélyesebb kapcsolat is. Mindegy, hogy mióta vagytok együtt. Szükség van bensőséges atmoszférára. Este varázsolj mécsesekkel, illóolajokkal, afrodiziákumokkal misztikus hangulatot! És kényeztessétek egymást!

Halak

Sokan dicsekednek azzal, hogy a párjuk a legjobb barátjuk. Miért? Azért, mert mindet megoszthatnak vele? Ez szép, de a barátság és a szerelem nem keverendő össze. Más-más szinten kapcsolódsz a barátodhoz és a szerelmedhez. Ha nem akarsz szexet, akkor nevezheted barátságnak…

 

Írd le a véleményed

X