Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Mérlegek feszültek lesznek, a Kosok ragyognak a boldogságtól

Erzsébet
Megosztotta: Erzsébet

Kos

Szerelmednek, a szerelemért mindent megteszel. Ragyogsz, áradsz, leveszel mindenkit a lábáról. Találhatsz párt hirdetésen, szomszédjaidon, testvéreiden keresztül, de az is lehet, hogy egy hétvégi tanfolyamon lelsz rá, akár egy meditálás közben. Régen együtt élt pároddal nem ilyen rózsás a helyzet, Talán mind a ketten uralkodni akartok egymáson, amiből persze, hogy vita, veszekedés kerekedik. Akaratodból engedj!

Bika

Ne csodálkozz, ha egy nagy szerelembe keveredsz, mely megmozgat benned minden sejtet, testet és lelket! Persze csak akkor, ha lebontod a felépített falaidat, melyek védelmet adnak minden „rossz” ellen, s amit a félelmeid és az önbizalomhiányod támogat. Ne aggódj, bombázni fognak! Ha külföldön vagy – ott, ha itthon, meglehet, nem hazánk fia esik a te „vermedbe”. Rögtön egymásra ismerhettek, hisz többször éltetek már együtt valaha.

Ikrek

A titkok oly mértékben vonzanak most, hogy talán még el is felejtesz bezárkózni, vonz minden lehetőség, mely izgalmat ad. Ha eszedbe jutna sok pénzt költeni a divatra, magadra, ruhákra, ékszerekre – fölösleges! Úgyis a kedvencedbe mész el a randira, s nem a ruhától vagy szép, hanem a sugárzásodtól! Most igencsak árad belőled az érzelem, az erő, a szexualitás, meg is teremted azt, amit akarsz.

Rák

Szerelmeddel minden gurul, hisz tele vagy lelkesedéssel, álmokkal. Kedves és nagyon szeretettel teli vagy. Ez kevésbé mondható el régen együtt élt pároddal való kapcsolatodra, akivel lehetsz nagyon kemény. Behúzhatjátok egymást érzelmi zsarolások csapdáiba, besértődhetsz, hogy elérd célodat. Lehet, hogy most valójában egyedül szeretnél lenni? Ha igen, miért nem mondod ezt? Kár sebeket ejteni egymásban!

Oroszlán

Jól vagy, élvezed saját ragyogásod, mások visszajelzését, pláne, ha még piros szőnyeget is terítenek eléd téged csodálva. Szerelmed angyali szeretettel fordul feléd, igaz, te is mindent megteszel érte. Régen együtt élt pároddal is ugyanilyen csodálatos a kapcsolatod. Barátaitokkal egész különleges dolgokat találtok ki, bár ha két út között kell választani, meglehet, hogy az egyik jobbra, a másik balra menne.

Szűz

Ha nem spórolód túl magad biztonságod megőrzése miatt, főleg szerelmeddel vagy a szerelemmel kapcsolatban, akár egy hatalmas érzelem lehetősége is kibontakozhat. Itt az ideje nagy változásodnak! Meglehet, valaki olyan nagy hatással van rád, ami miatt hajlandó vagy az érzelmeket beengedni, kilépni az anyag fogságából. Akivel találkozol, azzal már többször éltél együtt előző életeidben, fél szavakból értitek egymást.

Mérleg

Szerelmeddel túl harcias lehetsz, ami talán meg is lepi, hisz nem szokott hozzá ehhez. Te, aki mindig mosolyogsz, mindig kedves és szép vagy, most „házisárkánnyá” is válhatsz, aki besértődik, uralkodni akar, akaratos és türelmetlen. Ez nem csak egy friss szerelemben történhet így, de régen együtt élt párod sem tudja most kihozni belőled azt az angyalt, aki egyébként máskor vagy, aki most lehet egy jégcsap is.

Skorpió

Boldogságod még mindig itt van, csak ne engedd be a titkos dolgokat, melyek elvehetik az energiádat, kiválthatják a benned levő érzelmi hullámzásokat, besértődéseket. Főleg szavaidra figyelj, hisz szavakkal ölni lehet! Ha ezt kézben tudod tartani, akkor számíthatsz angyalaidra, akik nagyon vigyáznak rád és szerelmedre, s minden álomszerűvé, hihetetlenné válik. Régen együtt élt pároddal lángra lobbanhat újra minden.

Nyilas

Kis angyal vagy, nagy hittel, végtelen együttérzéssel és szeretettel. Mégis szerelmed próbára tehet türelmetlenségével, akaratával. Szedd össze minden erődet, okosságodat, bölcsességedet, hogy ne kelljen vitatkozni, szétválni! Ha még keresésben vagy, lehet, hogy extrém különleges emberekkel találkozol, s azok közül választasz – aminek persze meglesz a maga nehézsége, de lehet, hogy épp azt keresed!

Bak

Itt a nagy szerelem. Hódolóid nem hagynak békén, addig küzdenek érted, amíg meg nem mozdítják szívedet. Lehet, hogy egy munkatársad nyeri meg bizalmadat, érzéseidet, aminek egy darabig talán megpróbálsz ellenállni, de ha elkap, attól kezdve már nincs megállás. Utazzatok el valahova messzire, ahol tudtok egymásra figyelni, hisz nagyon jó, igen tartalmas beszélgetések alakulnak ki köztetek.

Vízöntő

Türelmetlenségeddel, indokolatlan nagy szabadságvágyaddal ne rontsd el hétvégédet! Ne állítsd meg a feléd szeretettel, nagy érzésekkel közeledőket! Figyelj szavaidra, hisz nagyon tudsz most bántani velük, tudd, hogy „szavakkal ölni lehet”! Ha érzed, hogy nem tudsz mit kezdeni a belső feszítő erőkkel, inkább sportolj egy jó nagyot, mely csendesít és nyugtat! Régen együtt élt pároddal nem is olyan nehéz!

Halak

Dupla vagy semmi! Ha ragaszkodsz elképzelésedhez, akaratodhoz, akkor mindent elronthatsz vele. Pláne, ha még ezt érzelmi zsarolás formájában teszed, mert sehogy sem tudsz engedni vágyaidból, akaratodból. Ellenben, ha a most is benned levő nagy megértéssel fordulsz szerelmedhez, kiválasztottadhoz vagy régen együtt élt társadhoz, nincs az az akadály, mely megakadályozná a „boldogság országba” való érkezésed.

Válassz egy Tarot kártyát, nélkülözhetetlen információt hordoz számodra

Írd le a véleményed

X