Napi Szerelmi Horoszkópok – 2018-10-22 “Ma rendkívül könnyedén veheti a szerelmi kihívásokat…”

Bak

A mai nap rendkívül jól mûködhet a karma, így tökéletes az idõzítés arra, hogy végre elmélyítse valakivel a kapcsolatot, akivel már talán túl régóta is kerülgetik a forró kását. Csak vigyázzon, kedves Bak, nehogy aztán a végén megégesse magát!

Bika

Meglehet, hogy ma egyszerûen nem hagyja valami nyugodni szerelmi téren, kedves Bika, így folyton-folyvást csakis ez irányba foroghatnak a gondolatai, ami nagyon megnehezítheti a más dolgokra való koncentrációt. Ha nem bírja már tovább, hát adja fel, s lépje meg, amit megszeretne!

Halak

Ma bármit is ígér, vagy mond, arra nagyon ügyeljen, hogy az tökéletes összhangban legyen azzal, amit csinál, különben szerelme hamar kérdõre vonhatja, zokon véve hozzáállását kapcsolatukhoz. Ha ez kissé frusztráló is, kedves Halak, nézze el neki, hogy kicsit érzékenyebb a szokásosnál, hiszen ez is csak azt bizonyítja, hogy valójában mennyire nagyon is szereti önt és figyel a dolgaira. Ez csak számít valamit!

Ikrek

Ma rendkívül szerelemorientált hangulatában lehet, kedves Ikrek, még akkor is, ha épp sok teendõje akad. Amennyiben éppen alakulóban van egy kapcsoalta, esetleg most készülnek meglépni egy komolyabb lépést kedvesével, úgy igazán ideálisnak ígérkezik a mai nap az ilyesmihez! Használja ki a jó szelet!

Kos

Ma kifejezetten erõs lehet önben a vágyakozás a szabadság iránt, kedves Kos, mely nagyban erõstheti az elkötlezõdéstõl való félelmét. Kétségtelen, hogy az embernek néha szüksége is van egy kis személyes térre, vagy éppen egyedüllétre, azonban nem érdemes hosszútávon alárendelnie magát eme érzéseknek, hisz, valljuk be, párosan mégiscsak szebb az élet!

Mérleg

Ma rendkívül könnyedén veheti a szerelmi kihívásokat, kedves Mérleg, ennek következtében, kifejezetten kedvez a nap az ezirányú tevékenységeknek. Szervezzen egy jó kis programot szerelmével, vagy éppen, ha még csak kóstolgatják egymást, hát álljon elébe és ne kerteljen, valljon neki szerelmet, aztán lesz, ami lesz!

Nyilas

Amennyiben ma úgy érzené, kedves Nyilas, hogy egy kissé kevés idõt tudnak együtt tölteni kedvesével, itt az ideje komolyan elgondolkodnia azon, vajon hogyan is lehetne ezen érdemben változtatni. Esetleg ültesse le szerelmét is és együtt próbáljanak meg kiötölni egy olyan alternatívát, amivel valóban jobbá tehetik szerelmi életüket. A lényeg, hogy beszéljenek a dologról, már az is a megoldás irányába visz majd, különösen, ha kitartóak!

Oroszlán

Ma arra lehet figyelmes, hogy valaki, mintha megpróbálná manipulálni a szerelmi életét, s ez kissé kihozhatja a béketûrésbõl, természetesen, jogosan. Ennek ellenére, ne hamarkodja el a leleplezést, legyen türelmes, s csak akkor ás úgy támadjon, ha már biztos a turpisságban, de akkor is csak a normalitás határain belül, észérvekkel, bizonyítékokkal és logikával gyûrje le ellenfelét, hogy az erkölcsi gyõzelmet is bizton a magáénak tudhassa, kedves Oroszlán! Csak méltóságteljesen!

Rák

Ma egy megérzése arra ösztönözheti, hogy meg kell védenie magát érzelmileg, s ettõl gyanakvó, visszahúzódó, vagy éppen ellenkezõleg, kissé támadó lehet bizonyos helyzetekben. Ha igaza is van, arra az egyre azért figyeljen, kedves Rák, hogy ne vigye túlzásba az ilyesmit, s mindig csak annyira lépjen fel, amenyire okvetlenül szükséges!

Skorpió

A legfontosabb, kedves Skorpió, hogy ne gondolkodjon túl sokat ma azon, mi lenne a helyes, mit kellene, vagy kellett volna tennie, csak hagyja, hogy follyanak az események és adja át magát a pillanatnak, akkor nem csak kellemes, meghitt perceket tölthet el kedvesével, de meglehet, még egy komoly lépésre is elszánják majd magukat, mellyel rendkívül megerõsíthetik az önök között fûzõdõ szálakat!

Szűz

Ma egy olyan szerelmi dilemmával találhatja szembe magát, kedves Szûz, melyet nehéz lesz pusztán logikai módon szemlélnie az által, hogy szinte képtelen lehet érzelmeit szétvélasztani az ügytõl, s így azok, nagyban befolyásolhatják látásmódját, ítéletét. Mindazonáltal, ha egyértelmû a helyzet, ne legyen vak, csak, mert fél a csalódástól, hisz az is az élet része!

Vízöntő

Ma nagy eséllyel körvonalazódni látszik néhány olyan romantikus cél, melyet mostanában tûzött ki maga elé, kedves Vízöntõ, mindazonáltal, ne siettesen semmit, mert amíg ilyen törékeny minden, addig hamar köddé válhat a siker! Türelem, rózsát terem, el fog jönni hamarosan, amire oly nagyon vágyik!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük