Tündérek üzenete ma estére: Csodás gyógyulás, erőteljes átalakulás

Erzsébet
Megosztotta: Erzsébet

Számíts valamilyen csodára.

Segítségért imádkoztál és ez most közeledik feléd. Minél teljesebb mértékben átadod a helyzetet Istennek, annál gyorsabban megvalósul a gyógyulásod.

Az ég teljesen melletted áll és imáid meghallgatásra és válaszra találtak. Nem kell könyörögnöd vagy esedeznek az ég segítségéért, mivel a helyzeted valójában már meggyógyult. A gyógyult valóság egyike a számodra jelenleg elérhető néhány párhuzamos valóságnak.
A gondolataid, az érzelmeid és a szándékaid által te döntesz, hogy megtapasztalod a számodra lehetséges legmagasabb szintű valóságot.

Gyógyult helyzetet a hiten és a hálán keresztül éred el.

Ahhoz, hogy érezd ezeket az erőteljes átalakító érzelmeket, mondd magadban vagy fennhangon Istennek: „Belefáradtam abba, hogy ezen a helyzeten gondolkozzak. Többé nem akarok vele foglalkozni. Íme, átadom neked az egészet, hogy Te gondolkozhass rajta és megoldd.
Nagyon köszönöm, hogy gondoskodsz mindenről!” Ezután teljesen válj meg a helyzettől. Lásd magad, amint elhelyezed Isten szerető tenyerében.
Érezd magad hálásnak, hogy a helyzeted most megoldódott és légy nyitott a téged köszöntő kreatív megoldásokkal szemben.

Megerősítés: Valójában már most is gyógyult minden és mindenki, önmagamat is beleértve. A félelem illúziói helyett erre az igazságra koncentrálok.

1 hozzászólás

Írd le a véleményed

X