Tündérek üzenete ma estére: Véget ért egy karmikus ciklus, amely során sikeresen teljesítetted a feladatot

Erzsébet
Megosztotta: Erzsébet

A tündérek üzenete szerint elsajátítottál egy karmikus leckét, véget ért egy karmikus ciklus, amely során sikeresen teljesítetted a feladatot, kiegyenlítetted a múltbeli tartozást.

Ez vonatkozhat olyan erőt próbáló helyzetre, amellyel az elmúlt időszakban szembe kellett nézned, vagy olyan személyes ellentétre, ami megkeserítette a mindennapjaidat. Bár az életed során leckék sorával szembesülsz, ilyen jellegű eseményre nem kell többé számítanod. Tudnod kell, az életed hol felfelé, hol pedig lefelé ível, ez az, amihez érdemes alkalmazkodnod. Erre pedig képes vagy, ami egyúttal azt is jelzi, az álmaid bármikor valóra válhatnak.

Legyen a mottód: „Ez is véget ér egyszer” – ez segít, hogy sose veszítsd el a stabilitásodat. Ahhoz, hogy javíts a jelenlegi helyzeteden, alkalmazkodnod kell életed természetes ritmusához és ciklusaihoz, amelyek kihúztak téged a múlt karmikus adósságából. Ne fújj visszavonulót, az eléd kerülő kihívásokkal nézz szembe, a körülötted lévőkkel szeretettel és megértéssel bánj, a jutalmad pedig nem marad el.

Megerősítés: Kiegyenlítem múltbéli tartozásaimat, és boldog, harmonikus életre törekszem.

1 hozzászólás

Írd le a véleményed

X