Válassz egy kártyát, a Tündérek elárulják ennek a hétnek a kulcsát számodra

Első kártya

Használd a képességeidet ennek a helyzetnek a megoldására. Meg tudod csinálni!

Ezt a lapot emlékeztetőként húztad: erősebb vagy, mint gondolnád.
Talán az utóbbi időben áldozatnak érezted magad.
A tündérek azonban azt akarják, hogy tudd: a korodra, termetedre vagy végzettségedre való tekintet nélkül hihetetlen személyes hatalommal rendelkezel.
Noha a tündérek parányi teremtmények, Isten és az Univerzum erejét közvetítik, és te is használhatod ezt az erőt egy probléma megoldására, önmagad vagy mások gyógyítására, vagy az anyagi szükségleteid manifesztációjára. Csak hinned kell.

Második kártya

Tudasd az Univerzummal és másokkal, hogy mire van szükséged!

Ez a lap arra emlékeztet, hogy fontos kérned azt, amire vágysz.
Az Univerzum nagyon hasonlít egy étteremhez abból a szempontból, hogy le kell adnod a rendelésedet, mielőtt bármi történhetne.
A jelenlegi helyzeted cselekvést kíván tőled.
Először szánj időt a vágyaid tisztázására, utána pedig mondd el az Univerzumnak egyértelműen, mire vágysz.
A kérésedet mindig módosíthatod a következő imával: „Ezt kérem, vagy valami jobbat…”, és így nem fogod magad akaratlanul korlátozni. Azonban egyértelműen döntened kell a vágyaiddal kapcsolatban.

Harmadik kártya

Ez a helyzet megkívánja, hogy a valódi önmagad légy. Ez képezi személyes erőd alapját.

Akkor vagy a legerősebb és leghatékonyabb, amikor őszintén és hitelesen viselkedsz önmagaddal és másokkal. Ha úgy teszel, mintha másként éreznél, cselekednél vagy léteznél, akkor nem tudatosulnak benned az érzéseid, amelyek fontos útmutatás forrásai.
Kérdésedre a válasz: „Légy önmagad!” Viselkedésed, beszéded és még az öltözködésed is legyen olyan, mint általában, és ne aggódj, hogy mások mit gondolnak. Ha a valódi énedet éled, akkor lehetőséget adsz másoknak arra, hogy az igazi lényedet szeressék.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük