☀️Energetikai frissítés Január 20.☀️ – Engedd meg, hogy a szeretet átvegye a hatalmat

Ne vitatkozz tovább azon, ahogy a dolgok kinéznek, egyszerűen engedd meg, hogy a szeretet átvegye a hatalmat, ahol a múltban hiányozhatott.

Túl sokszor kötjük valamilyen feltételhez a szeretetünket és azt, ami szükséges ahhoz, hogy megkapjuk, bármennyire is sokszor figyelmen kívül hagyjuk önmagunkat, mert a szívünk köré ilyen határokkal lehetetlen lenne megkapni azt a szeretetet, amit kapni szeretnénk. Ezalatt az idő alatt nosztalgiázni lehetett, ha a múlt eseményeiről van szó. Lehet, hogy valaki visszatér a múltadból, hogy emlékeztessen arra, mi az, amit hiányoltál.

Bizonyosodj meg róla, hogy a helyzetet úgy látod, ahogy valójában van, és nem olyannak, amilyennek szeretnéd. Engedj el minden korlátozást, ami benned van azzal kapcsolatban, hogy mi szükséges ahhoz, hogy megkapd a kívánt szeretetet. Ha van bármi, ami miatt jobban kellene aggódnod, az az, ha olyan kapcsolatokba rekedsz, amelyek nem ugyanazokat az energetikai cseréket kínálják neked. Ami szükséges számodra, az az, hogy egyszerűen engedd meg magadnak, hogy szeress, hogy bevonzd a szeretetet, amit kapni szeretnél. Ha megpróbálsz teherbe esni vagy örökbefogadni, akkor ez egy pozitív jel.

Megerősítés: Megengedem magamnak, hogy megadjam azt a szeretetet, amit kapni szeretnék.

X