💚💚Energetikai frissítés, Szeptember 30.💚💚 – Virágzó jövő

Egy olyan befejezés történt, amely megnyitotta előtted az anyagi bőség és a spirituális jólét kapuját.

Messzire jutottál ezen az úton, és itt az ideje, hogy jutalmat kapj az erőfeszítéseidért. Az ezzel az üzenettel szimbolizált befejezés, diadal, béke, felszabadulás és beteljesülés jár együtt. Minden, amire törekszel, karnyújtásnyira van, találkozz vele félúton és ragadd meg! Az univerzum tükrözi a munkát, amelyet utazásaid során végeztél, de ami még fontosabb, hogy az útközben szerzett bölcsességet is képviseld. Tisztelned kellene és elismerned azt az igazán csodálatos lelket, ami te vagy.

El kell fogadnod azt a létfontosságú szerepet, amelyet az élet nagyobb sémájában játszol. Magad mögött hagytad a megtévesztést, az önszabotázst és a zavart. Most itt az ideje, hogy élvezd azt, amiért átmentél ezen az átalakuláson. Ahogy folytatjuk az évet, az általad elengedett dolgok és az ezekkel járó akadályok és kihívások mellett megteremtik azt a teret, amely szükséges ahhoz, hogy az életed boldogsággal és bőséggel teljen. Maradj erős, koncentrált és középpontba helyezett tervekkel, miközben tudod, hogy learatod a korábban elvetett magok előnyeit.

Megerősítés: Sikeresen lezártam azokat a ciklusokat, amelyek arra hivattak, hogyan felkészüljek a virágzó jövőre, ami vár.

X