🔮Energetikai frissítés Január 13.🔮 – Az út, amin elindulsz, áldott

Van egy látomásod arról, hogy hogyan nézzen ki az életed, és nagyon fontos számodra, hogy ez valósággá váljon. Annak ellenére, hogy soha semmi sem úgy néz ki, ahogy elképzeljük, a vízióinknak megvan a módja, hogy megtestesüljünk azzá, amire szükségünk van, ahelyett, amire gondoltunk, hogy vágytunk. Arra kérnek, hogy fedezd fel azokat a látásmódokat, amelyeket a spirituális birodalomból és önmagadban kapsz. Fogadd magadhoz és használd fel, hogy tisztázz mindent, amiben a múltban bizonytalan voltál.

Ez az új út tűzzel és szenvedéllyel tölt el, ami most jön. Tudd, hogy minden, amit csinálsz, összhangba kerül a magasabb rendű önmagaddal, és azzal, amit ezen inkarnáció alatt kell tenned. Bízz abban, hogy minden úgy bontakozik ki, ahogy kell, és fogadd el a jelen pillanatot. Túl gyakran töltjük időnket azzal, hogy aggódunk a múlt és a jövő miatt, hogy elfelejtünk a jelen pillanatban élni. Fogadd magadhoz ezt az újjászületést, ami benned és körülötted történik. Nagy változások zajlanak, különösen a munkahelyeden és az üzleti életedben. Tudd, hogy semmi más, csak jó sülhet ki ebből.

Megerősítés: Követem az isteni útmutatást, amelyet a számomra küldenek, miközben megszilárdítom a látomást, amelyet magamnak és a valóságomnak teremtettem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük