Rák

Akár együtt vagy valakivel, akár partnert keresel, a mai nap jó híreket hoz: akárhogy is legyen, reményteljes és izgatott leszel.

A mai hangulat fertőző, és lehet, hogy magával ragad, esetleg a figyelem középpontjába kerülsz. Mivel ilyen jól érzed magad az élet és a szerelem terén, ezen a napon olyan embernek fognak tartani, aki megközelíthető és kedves.

A Hold trinusban van a Vénusszal, a dolgok a helyükre látszanak kerülni.

Ha valakivel együtt vagy, olyasmit fog meglátni benned, amit eddig talán nem látott – és ez izgalomba hozza majd.

Az új emberek az életedben hasonlóan fognak érezni; ma egyszerűen ragyogsz, és mindenki, akivel kapcsolatba kerülsz, úgy fog érzékelni, mintha valamiféle varázslatos lény lennél.

És bizonyos értelemben az is vagy, kedves Rák. A mai nap a legjobbat hozza ki belőled, és ennek eredményeképpen te is a legjobbat hozod ki másokból. Ma mindenki jól jár.

Szűz

Ezt te is jól megérted, kedves Szűz: a mai nap rendkívüli szerencsét hoz neked a szerelemben, egyszerűen azért, mert olyan jól érzed magad, olyan könnyedén, hogy a partneredet is boldoggá akarod tenni.

Itt jön a csavar: nem akarod mindig boldoggá tenni ezt a személyt, hiszen legtöbbször úgy érzed, nem a te dolgod, hogy babusgasd és gondoskodj arról, hogy jól érezze magát az életben.

Általában véve eléggé önző vagy a szerelmi életedben, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennél totális pudinggolyó, amikor egy olyan tranzit, mint a Hold-Vénusz trinus érkezik.

Ezt már olvastad?
Csodás napja lesz Február 26-án ezeknek a csillagjegyeknek

Készülj fel a pépes forgatókönyvekre, például arra, hogy főzöl a párodnak, gondoskodsz róla, hogy jól érezze magát, és ötleteket találsz ki a közös jövőtökre vonatkozóan.

A frászt hozod rá, amitől isteni hangulatba kerül, és alapvetően feltételezheted, hogy ez a nap, 2022. október 4-e be fog vonulni a „jó szerelmes napok” történetébe.

Vízöntő

Ez a mai nap minden egyedülálló Vízöntőnek szól, hiszen a mai nap feltesz titeket a térképre, és kellő bátorítást ad ahhoz, hogy tudjátok, jó úton jártok, ami a szerelmet illeti. Szükséged volt erre a szabadidőre, hogy gondolkodj, fejleszd magad, és kitalálj mindent.

Úgy döntöttél, hogy szinglinek lenni teljesen jó, és mivel a Hold trinusban áll a Vénusszal az égen, talán még egy darabig szingli akarsz maradni.

A mai nap azonban meglepetést tartogat számodra; van valaki, aki az utadba kerül, és bár az időzítés egyelőre nem biztos, hogy megfelelő, a kerekek már elkezdtek forogni, és lehet, hogy a „szingli” státuszodat hamarabb meg kell változtatnod, mint gondolnád.

Minden rendben van, kedves Vízöntő, hiszen úgy érzed, a természet inkább veled, mint ellened dolgozik. A mai napon szilárdnak és biztonságban érzed magad; egyedül vagy valaki mással, de az egész napot annak szenteled, hogy jól érezd magad, és tudd, hogy mindig van remény.

X