Kos

Néha az a legjobb, ha az érzelmeidet elkülöníted, és neked az a legjobb, ha szétválasztod a munkát a szórakozástól, mivel mindkettőt halálosan komolyan veszed, és egyiket sem akarod kompromisszumra kényszeríteni. Eljutottál azonban egy olyan pontra az életedben, ahol tudod, hogy vagy belevágsz, ha anyagi sikerről van szó, vagy hagyod, hogy elmenjen melletted.

Úgy gondolkodsz, hogy az egyetlen módja annak, hogy „megcsináld”, ha magad csinálod. Így aztán a Hold-Mars trinus alatt ezt az elképzelést végigviszed, és a siker érdekében kivonod a szerelmet az életedből. Nem igazán érdekel, hogy mások mit gondolnak erről a lépésedről, ami valójában még könnyebbé teszi a munkádat.

Úgy érzed, hogy cselekedned kell valamiért, ami a figyelmedbe jutott, és ha meg akarod szerezni a vágyott sikert, akkor csak és kizárólag a sikerre kell koncentrálnod. Meg fogod csinálni, kedves Kos. Mindig sikerül.

Rák

Ma komolyan gondolod a dolgot, és ez természetesen szó szerint értendő. Nincs benned annyi, hogy engedj a figyelemelterelésnek, és nincs is semmi, ami jobban elvonja a figyelmedet, mint egy romantikus kapcsolat fenntartása.

Nem szeretnél másra koncentrálni, mint a siker építésére, és a Hold-Mars trinus mellett mindez nagyon is lehetséges.

Még meg is tervezted; ha most épp romantikus kapcsolatban élsz, már megmondtad a párodnak, hogy szükséged van egy kis időre, hogy a karrieredre koncentrálhass, és mivel ezt diszkréten és udvariasan tetted, megérti, és megadja neked a teret.

Ezt már olvastad?
Csodás napja lesz Február 26-án ezeknek a csillagjegyeknek

Ezt diplomatikusan tetted, kedves Rák, és mivel ilyen kiegyensúlyozott vagy, arra tudsz koncentrálni, amire most koncentrálnod kell: az elkerülhetetlen sikeredre.

Bak

Mindig is képes voltál meghúzni a határt a szerelem és a siker között, és a Hold-Mars trinus alatt ezt ismét otthonosan fogod érezni. Nincs időd a szerelmi drámák ostobaságaira – legalábbis nem ebben az asztrológiai tranzitban. Bár tökéletesen képes vagy a romantikád ápolására, nem vagy olyan, aki szükségét érzi annak, hogy elveszítse magát egy személyben.

A magadfajta vagy, és a te fajtád dolgozni akar. Nem is ámítasz senkit, nem hagyod, hogy bárki is azt higgye az életedben, hogy a munka nem az első, és ezzel őszinte és egyenes vagy. Ha valaki nem érti, az az ő hibája, hiszen elmagyaráztad, hogy mi a valódi érdeked.

Készen állsz arra, hogy továbblépj, és nincs szükséged arra, hogy a szerelem itt valamiféle inspirációs motorként működjön. Te magad vagy a saját inspirációd; nagyszerű ötleteid vannak, és nagy sikerek felé tartasz.

X