Kos

Életed ezen szakaszában idegesítőnek tartod, hogy bárki, pláne a romantikus partnered azt szeretné, ha megváltoznál, és ezt ma sem fogod hagyni. Elvégezted a munkát magadon, és a legjobb emberré váltál, aki szerinted lehetsz.

Nyitott vagy a változásra? Persze, ha van értelme, de senkinek sem vagy a rabszolgája, és ha valaki úgy dönt, hogy változtatnod kell ahhoz, hogy ő jobban elfogadjon, akkor ugyanilyen könnyen el is utasíthatod a javaslatát.

A Hold és a Vénusz négyzete alatt az az érzésed, hogy inkább maradsz hű önmagadhoz, minthogy kompromisszumot köss magaddal valaki más normarendszere kedvéért.

Nem vagy hajlandó megváltoztatni magadat sem a szerelemért, sem semmiért. Tudod, ki vagy, és nagyon jól érzed magad mostanában. Ha valaki azt szeretné, hogy a szerelem kedvéért megváltozz, akkor meg kell birkóznia azzal, hogy visszautasítod ezt az ajánlatot.

Skorpió

A Hold négyszögében a Vénusz alatt arra kérnek majd, hogy változtass meg valamit magadon a románc kedvéért, amelyben jelenleg benne vagy, és ez rosszul fog esni neked. Nemcsak, hogy NEM vagy hajlandó változtatni, de idegesítőnek is találod, hogy ez a személy egyáltalán megpróbál megváltoztatni téged.

Nem vagy elég jó úgy, ahogy vagy, és lehetséges, hogy a partnered nem látja benned a jót? Ha ez a helyzet – és ennek a végére jársz -, akkor bizonytalan helyzetben találhatod magad, kedves Skorpió.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben Február 27-én

Olyan valakivel van kapcsolatod, aki nem igazán „ért” téged, és ez hamarosan nagyon feldühít.

Csak nem hazudtak neked egész idő alatt, hiszen néhány hete még biztosan nem tűnt úgy, hogy elégedetlenek lennének veled? Nem a szerelem miatt változol, mert a fejedben a legjobbat adod magadból. Ha ők nem elégedettek a legjobbaddal, akkor határozottan leléphetnek.

Nyilas

Minden alkalommal, amikor valaki más kényelme érdekében „változtatsz” a szokásaidon, a végén még utálod is magad emiatt. Ez hamis, és te nem vagy hamis. A szerelmi életed érdekében mindent megtettél, amit a partnered elvárt tőled, mégis úgy tűnik, még mindig nem elégedett.

Ez az a pont, ahol a padlóra kell tenned a lábad.

Megtetted, amit kértek tőled, és úgy tűnik, hogy csak azt akarják tőled, ami nem vagy, és ez dühít téged. Te egy igazán kedves ember vagy, és olyannyira kitettél magadért, hogy a kedvében járj ennek a szeretőnek, aki a feladatokat végzi, és most eljött az idő, hogy visszavágj neki.

Elég volt! Ha azt akarják, hogy megváltozz, akkor talán nekik kell változtatniuk, hogy elfogadjanak olyannak, amilyen vagy, és ne valami fantáziaideálnak, amilyennek szeretnének látni. Te mindig és kizárólag önmagadhoz vagy igaz, kedves Nyilas. Maradj is ilyen.

X