Kos

Tényleg hittél abban a kapcsolatban, amiből épp most akarsz kilépni, és soha nem gondoltad volna, hogy távkapcsolat lesz belőle, mégis így történt, és te mégis kitartottál mellette. Úgy gondoltad, hogy előbb-utóbb ez a dolog „valóra” válik, és még mindig nem jött össze.

Úgy tűnik, hogy az a személy, akivel összejöttél, nem is nagyon akar összejönni, hiszen folyamatosan kifogásokat talál ki egymás után, hogy miért nem tud veled találkozni. Nem ezt akartad, és mégis, nem tudod megállni, hogy ne érezz együtt vele.

Ez meg fog változni, miután a Hold fényszögben áll a Jupiterrel október 4-én hatással lesz rád, mert rá fogsz jönni, hogy ez a kapcsolat nem vezet sehova.

Nem lesz „bemutatkozás a családnak”, és nem lesznek a hideg, téli hónapokban a tűz körül összebújva töltött meleg és meghitt éjszakák sem. A távkapcsolatod szétesik, mert szerencsére észhez tértél.

Rák

Imádod a nagy szerelem és a romantika gondolatát, és találtál is valakit, aki ezt meg is adhatja neked, de messze van, és jelen állás szerint nem úgy tűnik, hogy reális terved lenne a vele való összejövetelre.

Talán éppen ezért volt mindig is olyan mámorító és romantikus; szép dolog őrülten flörtölni valakivel, akihez a valóságban nem sok közöd van, mégis, emberek vagyunk, és vágyunk a hús-vér társaságra, és úgy tűnik, ezt nem igazán fogod megkapni ettől a „távoli” személytől.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben Február 26-án

Még neked is megvannak a határaid; a romantika csak addig tart, amíg a változás fűszerezése szükséges, és amit ezzel a távkapcsolatban élő személlyel kapsz, az egy csomó egyformaság. Arról nem is beszélve, hogy teljesen a telefonra vagy a videócsevegésre hagyatkoztok. Ez már unalmassá és feleslegessé vált, és a Jupiterrel fényszögben álló Hold alatt ennek vége szakad.

Oroszlán

Miután megkérdezted a romantikus partneredet, hogy mikor jön végre találkozni veled, kezded nagyon megunni ezt a személyt, amikor ismét megtagadja tőled ezt a találkozót. RENDBEN.

A távkapcsolati szerelem csak egy bizonyos határig tűrhető, mielőtt úgy éreznéd, hogy ugratnak és hazudnak neked, és a Hold-Jupiter fényszög alatt rájössz, hogy végül is nem igazán vagy oda ezért az egész távkapcsolati dologért.

Kezdetben aranyos volt, de túlságosan tele vagy élettel és lendülettel ahhoz, hogy az egész románcotokat telefonon töltsétek, és úgy tegyetek, mintha a beszélgetés elég lenne. Ez nyilvánvalóan nem elég neked, és kezdesz azon tűnődni, hogy neki miért is elég.

Mi a baj vele, hogy nem akarja megmutatni magát neked? Miért hazudik folyton arról, hogy eljönne hozzád, és mi a fenét akar ebből az egészből kihozni? Ha jobban belegondolsz, máris elvesztette az érdeklődését. A mai nappal ez hivatalossá válik.

X