Ikrek (május 21 – június 20)

Tudod, mi tartott eddig vissza abban, hogy ki tudd fejezni magad, és tudod, mit kell tenned, ha valaha is képes leszel tudatni az érdeklődőddel, hogy mi jár a fejedben, a Skorpióban járó Holddal elengeded a múltat, és felkészülsz az új kezdetekre.

A szerelem ma határozottan benne van a kártyáidban, és nem elégszel meg azzal, hogy egyszerűen csak megjelensz; ó, nem, arra készülsz, hogy a frászt hozod valakire, és pontosan tudod, hogyan kell ezt megtenned. Merésznek, bátornak érzed magad – készen állsz ma arra, hogy kockázatot vállalj.

Mindent átgondoltál, és ilyen felkészültséggel egyszerűen nem tudsz hibázni. A szerencse ma annyira a te oldaladon áll, hogy bolond lennél, ha nem használnád ki az alkalmat. Arról nem is beszélve, hogy ma szuper bájos vagy, mintha a kommunikáció ajándékával áldottak volna meg, és képzeld, mi van? A Skorpióban járó Holddal az oldaladon biztosan az vagy.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Mit is mondhatnánk mást, mint hogy hűha, kedves Skorpió – ma a legmagasabbra számíthatsz, mert a Hold a te jegyedben áll, és jól érzed magad. Hé, ilyen napok előfordulnak, és amikor megtörténnek, két dolgot kell tennünk: hálásnak kell lennünk, hogy élünk, hogy átéljük őket, és ki kell használnunk a ma felkínált ajándékokat.

A te ajándékod karizma formájában érkezik. Egyszerűen nem lehetsz vonzóbb, mint amilyen ma vagy, és egy metaforikus neonreklámmal a fejed felett fogsz járkálni, amin az áll: „Szeress engem, bomba vagyok”. És az emberek szeretni fognak és akarni fognak téged.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben Február 26-án

Az a híres Skorpió érzékiség ma teljes virágzásnak indul, és ha akarsz, beírhatod magad a szerelmesek történelemkönyvébe. Ha van valaki, akit ma le akarsz nyűgözni, akkor ne is habozz – tudasd vele, hogy komolyan gondolod, és ez az „üzlet” azt jelenti, hogy „akarlak” Kövesd a sármodat; ma bőven van belőle, Skorpió.

Bak (december 22. – január 19.)

Ma, vagy inkább ma este olyan hangulatban leszel, amely lehetővé teszi, hogy félretedd minden feszült Bak józan eszedet, hogy teljes őrületbe kergesd magad azzal az egyetlen emberrel, aki teljesen odavan érted: a romantikus partnereddel.

A Skorpióban járó Hold pontosan azt hozza el neked, amire szükséged van, vagyis egy minivakációt a munkádtól, a számláidtól, a kiváló munkamorálodtól és mindattól, amitől olyan tökéletes vagy, és ez nem szarkasztikus vicc. Nagyon sok mindenben átkozottul nagyszerű vagy, de ez a fajta nagyság felelősséggel és fáradtsággal jár.

Szerencsére jól reagálsz a Skorpió-átvonulásokra, és a Skorpióban járó Holddal könnyedén félredobod a munkahelyi viselkedésedet, hogy visszatérhess az életbe, és újra a vágyakozó, érzéki éned lehess. A mai este a szórakozás és a golondozás éjszakája. (A munkára nem szabad gondolni!)

X