1. Kos

(március 21. – április 19.)

A Hold egész nap a Mérlegben áll, és a romantikus kapcsolatoddal kapcsolatos gondolatokat aktivizál. Uralkodó bolygód, a Mars jelenleg a Bikában tartózkodik, ami arra késztet, hogy átgondolj néhány nagy változást, amely életednek ezt az aspektusát érinti.

Olyan jegy vagy, amely természetszerűleg az élen jár, így ebben a helyzetben nem meglepő, hogy te leszel az, aki ezt megteszi. A változások létrehozása mindig ijesztő lehet, de most az univerzum valóban a hátad mögött áll, ezért itt az ideje, hogy felismerd a pillanatban rejlő erőt.

Ma gondolkodj el azon, hogy hol érzed magad beszorítva a romantikus életed vagy akár a döntéseid miatt. Még ha nem is konkrétan a kapcsolatról van szó, akkor is a dinamikáról vagy akár az életkörülményekről, akár azt jelenti, hogy több, akár kevesebb elkötelezettségre vágysz.

Nem kell döntést hozni, de az sem baj, ha mégis. Van időd arra, hogy cselekvési tervet készíts, felkészítsd magad és minden érintettet arra, hogy mi fog történni a jövőben. Ez idő alatt hihetetlenül fontos, hogy visszatekints az életeddel kapcsolatos álmaidra, és arra, hogy mennyi időre hagytad el azokat.

Térj vissza ehhez a benned lévő igazsághoz, hogy milyennek képzeled magad és milyen életet szeretnél élni, különösen romantikus szempontból, hogy elindulhass azon az úton, amely mindezt valóra váltja.

A cikk a követkeő oldalon folytatódik

  • 1. oldal
  • 2. oldal
  • 3. oldal