2. Mérleg

(szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg Hold energiája alatt újra kapcsolatba kerülsz az érzéseiddel. A Rákban álló Vénusz és a Bika jegyében álló Mars miatt hajlamos lehetsz a romantikus életedre reflektálni, de a család, az önszeretet vagy akár a céltudatos karrier is szóba jöhet.

Bármiről is legyen szó, hagyj időt magadnak arra, hogy meglásd, mit érzel valójában a helyzettel kapcsolatban. A Mars és az Uránusz a Bikában ma szinte egy energiaként működve egyesül, ami azt jelenti, hogy ha eddig igyekeztél fenntartani a békét, rájöhetsz, hogy a sajátodat áldoztad fel közben.

Használd ezt ma a hasznodra, és ismerd fel, hogy néha valóban szükséged van arra, hogy kihívásokkal vagy káosszal találkozz az életedben, hogy nagyobb békét teremts magadban.

Ez nem azt jelenti, hogy elveszíted a saját életed feletti kontrollt, de lehetővé teszi számodra, hogy visszatérj abba a térbe, ahol nem tartod magadban a dolgokat önmagad rovására.

A békéd az életed bármely területén a legértékesebb árucikked kell, hogy legyen, és ha bármi véget ér, mert vállaltad a kockázatot, hogy kimondod az igazságodat, akkor annak nem is kellett volna tartania. Bízz magadban, és ne félj néhány hullámot vetni.

A cikk a követkeő oldalon folytatódik

  • 1. oldal
  • 2. oldal
  • 3. oldal