3. Bika

(április 20. – május 20.)

Bármennyire is egyfajta átrendeződésen mentél keresztül, ma arra kérnek, hogy gondolkodj el azon, hogy a félelem miatt még mindig korlátozod-e magad. Az univerzum most a tiéd, különösen, hogy az Uránusz északi csomópont egyesülése csak néhány napja állt a jegyedben, de talán nehéz elhinni, hogy a dolgok megváltoztak.

Ez a munkád része, és ma áldásos vagy, mivel el kell gondolkodnod minden olyan elhúzódó félelmeden, amely valami új létrehozásával vagy akár azzal kapcsolatos, hogy kockázatot vállalsz valamiért vagy valakiért, akit szeretsz. Nem mehetsz biztosra az életben, és nem várhatod el, hogy varázsütésre minden úgy alakul, ahogyan szeretted volna.

Ehelyett ez egy olyan folyamat lesz, amelyben te vállalod a kockázatokat.

Szerencsédre a Mars a Bikában segít ebben. Ez nem azt jelenti, hogy minden könnyen fog menni, de képes leszel tervezni, majd elkezdeni a kockázat apró lépéseit, hogy végül láthasd, hogy ez mindig kifizetődik.

Az egyetlen garancia az életben az, hogy ha nem próbálkozol, mindig kudarcot vallasz. Túl messzire jutottál ahhoz, hogy csak úgy elengedd a dolgokat, vagy a véletlenre bízd őket, vedd át az irányítást, és higgy magadban, valamint abban, hogy képes vagy megteremteni életed következő fejezetét.

  • 1. oldal
  • 2. oldal
  • 3. oldal