Ha képesek vagyunk úgy látni a kapcsolatunkat, mint az életünket jelentő nagyobb kép részét, akkor tudni fogjuk, hogy ez a kapcsolat karmikus. A célját szolgálta… nyomot hagyott.

És bár ez a jel lehet, hogy a lacke amit kaptunk maradandó, de az a személy, aki ezt tette, már nem szükséges… többé. Meg kell tanulnunk a leckét, tanulnunk kell belőle, és tovább kell lépnünk. Ilyen az élet. Ez a karma.

Sok jelnek az az oka, hogy nagyon erősen reagál a Vízöntőben járó Holdra annak a felismerésének a jegyében, hogy nagyon is lehet, hogy „eljött az idő”.

A vég elkerülhetetlen volt, és bár sosem voltunk igazán biztosak abban, hogy mikor jön el, de azt egészen biztosan felismerjük, hogy mikor van itt.

EZ a tranzit, a Hold a Vízöntőben, lehetővé teszi számunkra, hogy pozitívan és reménykedve lássuk a változást.

Lehet, hogy elengedünk egy karmikus kapcsolatot, de azt is teljesen tudjuk, hogy ezt meg kellett tapasztalnunk ahhoz, hogy azzá váljunk, aki ma vagyunk. Tapasztalataink összessége vagyunk.

A 3 csillagjegy, akiknek karmikus kapcsolata véget ér a Hold-Vízöntő tranzit alatt, október 4 és 6 között

Ikrek

Lehet, hogy már egy ideje úgy érzed, hogy a kapcsolatod a felbomlás felé tart, és október 4-én rájössz, hogy most jött el az idő, és ez a kapcsolat tényleg és valóban véget ér… még ma.

Az teszi ezt érdekessé, hogy mindketten nem rosszként ismeritek fel ezt a véget, hanem inkább olyasvalamiként, aminek meg kell történnie ahhoz, hogy ti ketten továbbléphessetek.

A Vízöntőben járó Hold energiája mindkettőtöknek ad egy elképzelést arról, hogy milyen lenne az életetek egymás nélkül, és valamilyen szinten úgy érzitek, hogy ez nemcsak helyes, de így is kell lennie.

Ez a tranzit segít abban, hogy belássátok, a szakítás nem csak olyasmi, aminek meg kell történnie, hanem olyasmi is, ami mindkettőtöknek hasznára válik. Bár ez egy keserédes élmény, mégis „egy tapasztalat”, amit meg fogsz becsülni, és amiből tanulni fogsz. Itt az ideje továbblépni, kedves Ikrek.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy nagy változásokat tapasztal február 26-án

Skorpió

Lehet, hogy nem akartad, hogy te legyél az, aki véget vet a kapcsolatodnak, de napról napra egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy ennek véget kell vetni. Ma a Hold a Vízöntőben jár, ami miatt úgy érezheted, hogy ezek a gondolatok végre megkapták az esedékességük határidejét: a mai napot.

Itt az ideje, kedves Skorpió, hogy bevalld az érzéseidet a társaddal kapcsolatban.

Lehet, hogy szereted ezt a személyt, és lehet, hogy meghatározó szereplője volt az életed játékának, de te is egészen őszinte vagy magadhoz: a varázslat elmúlt, és ideje továbblépni.

Ezt ő is érzi, és akár tőlük is érkezhet a javaslat, hogy menj a saját utadon. Minden rendben van. Mindketten mindent megkaptatok egymástól, amit csak lehetett, és ami maradt, úgy érzed, hogy az elapadás határát súrolja. Ahelyett, hogy végignéznétek, ahogy szétesik, inkább kihasználjátok a bennetek lévő Hold a Vízöntőben energiát, és véget vettek neki, barátságosan.

Vízöntő

Mindig is szívesen ragaszkodtál egy emberhez örökkön-örökké, hiszen fontos számodra ez a fajta biztonság. Ugyanakkor nagyon okos ember is vagy, és a Vízöntőben járó Holddal az égbolton talán arra inspirálódsz, hogy rájöjj valaminek az igazságára, amit talán el akartál titkolni magad elől, és ezzel a románcodnak, úgy ahogy van, vége.

Észrevetted, hogy elkezdett romlani, és ez hihetetlenül elszomorít, de azt is tudod, hogy van választásod, hogy ez mennyire szomorú kell, hogy legyen. Ez idő alatt eszedbe fog jutni, hogy mindketten elsétálhatnátok egymástól úgy, hogy semmi vagy csak kevés kár érne titeket.

Idegek kellenek ahhoz, hogy véget vessetek neki, de mi értelme lenne folytatni valamit, ami napról napra felbomlani látszik. Tartsd meg a barátságot, de vess véget a románcnak. Így még mindig képes leszel „megtartani” ezt a személyt az életedben. Most azonban ideje, hogy szerelmespárként véget vessetek a karmikus köteléknek.

X