Rák

A Bak Hold a személyes jellegű ügyekre irányítja a figyelmedet. Mivel a Bak uralja a romantikus kapcsolataidat, minden ezzel a területtel, valamint az otthonoddal és a családoddal kapcsolatos téma szóba kerül.

Olyan időszakon mész keresztül, amikor bátrabban kimondod az igazságodat, és nem engeded, hogy bármilyen lehetséges eredmény visszatartson. Ahelyett, hogy megpróbálnád irányítani a helyzetet az alapján, amit megosztasz, mélyebben megtestesíted az igazságodat, és bízol abban, hogy bármilyen eredmény, ami ebből származik, megéri.

Most azonban, amikor a bolygók a Merkúrral kezdve közvetlenül váltani kezdenek, itt az ideje, hogy megbizonyosodj arról, hogy megengeded magadnak, hogy előre haladj. Ez a legfőbb prioritásod, mivel az igazság mindig változásokhoz vezet.

Bika

Az Uránusz a jegyedben ma, ahogy kapcsolatot teremt mind a Bakban járó Holddal, mind a Vízöntőben járó Szaturnusszal, mindenben segíteni fog neked, amire szükséged van.

A Bak emlékeztetni fog arra, hogy lassan haladj, hogy tartsd a tempót, és győződj meg arról, hogy mindent megteszel, ami szükséges ahhoz, hogy később olyan eredményeket érj el, amilyeneket remélsz.

A Szaturnusszal fennálló, feszültséggel teli aspektus miatt nem érezheted magad minden tekintetben szabadnak, ahogyan szeretnéd. De ennek megvan a célja. Ahogy képes leszel jobban összpontosítani azokra a darabokra, amelyek az általad megálmodott teljes élet megteremtéséhez szükségesek, világosan látni fogod a korlátozás ezen aspektusait.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben Február 27-én

Azzal kezdődik, hogy képesek vagytok eligazodni körülöttük, hogy felismeritek, mik is ezek valójában, és emlékeztek arra, hogy a szabadság mindig olyasmi, amit megteremtettek.

Bak

Az érzelmeid a kulcs a vágyaidhoz. Az élet ritkán alakul úgy, ahogyan azt gondolod, de ez nem jelenti azt sem, hogy valójában rosszul történik.

Ma lehetőséged nyílik arra, hogy az érzelmeidet a megfigyelő szerepéből csapold meg, ami azt jelenti, hogy jobban átlátod, mi járult hozzá azokhoz az érzésekhez, amelyeken az utóbbi időben keresztülmentél.

Ha arról van szó, hogy kockázatot vállalj, különösen ha az érzelmeidre alapozod, ez nem mindig könnyű, de ma könnyebben fogod megtenni.

Az Uránusz a Bikában a jegyedben járó Holddal való összekapcsolódása arra késztet, hogy megértsd, hogy ami a legintenzívebben érdekel, az pontosan az is, ami mindig megéri a kockázatot. Soha nem tudhatod meg, amíg meg nem próbálod, és ma arra ösztönöznek, hogy legalább egy lépést tegyél előre.

X