3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napja lesz csütörtökön, augusztus 4-én

Szűz

A Merkúr jegyedbe lépése azt jelenti, hogy visszanyered az erődet, és kihasználod a képességedet, hogy mindent megoldj, legyen az kicsi vagy nagy. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy mindent egyedül kell csinálnod, azonban ügyelned kell arra, hogy a tervezési folyamat során hagyd, hogy mások segítsenek vagy helyetted lépjenek be.

A Merkúrral a csillagjegyedben olyan dolgokat is képes leszel meglátni, amelyek korábban kimaradtak, így ez egy izgalmas időszak lesz a szerelem, a pénz vagy az üzlet terén.

Használd ezt az energiát arra, hogy logikusan és stratégiailag nézd a dolgokat, majd döntsd el, hogyan lépj előre, csak a rendelkezésedre álló darabkák felhasználásával. Rengeteg energia áll a rendelkezésedre, így nemcsak a részletekkel való törődésednek van jelentősége, hanem annak a képességednek is, hogy képes vagy jobbá tenni a dolgokat.

Győződj meg róla, hogy ezt az energiát magadra fordítod, ahelyett, hogy mások életét próbálnád megjavítani. Csodálatos dolog másoknak segíteni, de nagyon vékony a határ a segítés és az akadályozás között.

Ebben az időszakban megcsapolhatsz néhány nagyszerű ötletet, hogy megvalósíts néhány hosszú távú tervet, és láthatod, hogy mindig is hatalmas teremtő energiával rendelkeztél. Semmi sincs kizárva, csak hinned kell magadban, hogy megvalósíthatod.

A cikk a követkeő oldalon folytatódik

Következő oldal
X