3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napja lesz csütörtökön, augusztus 4-én

Skorpió

A Hold ma a te jegyedbe lép, éppen akkor, amikor a Merkúr a Szűzben az üzleti életre rendezkedik be. Ez ütközteti érzelmi szférádnak a logikus tervekkel, amelyek miatt úgy döntesz, hogy cselekszel. Az érzelmeidben való létezés olyasmi, amihez hozzászoktál, de az, hogy tervezni vagy előrehaladni tudj, gyakran elveszik a saját mélységeidben.

Írd le, hogy mit érzel az életed bármelyik területével kapcsolatban, amelyik mostanában a fókuszban van.

Lehet, hogy romantikus vagy, mivel a Bika energiája természeténél fogva változást hoz abban, hogy hogyan és még abban is, hogy kit szeretsz. Írd le azonban az érzéseidet, majd írj egy listát arról, hogyan szeretnél érezni.

A kettő közötti különbséget felhasználva írj le egy-egy megoldást mindkettőre. Ha úgy érzed, hogy megrekedtél, mi az az egy lehetőség, amivel több szabadságot hozhatsz az életedbe?

Ha a társaság hiánya, keress egy olyan interakciót, amely megadhatja neked azt az érzést, hogy értékes időt tölthetsz valakivel. Mindig van mód a céljaid elérésére, még ha azok érzelmi jellegűek is, csak hajlandónak kell lenned arra, hogy rugalmasan alkalmazkodj az eszközökhöz.

X