Szűz

A Merkúr a te csillagjegyedben mélyen önmagába merül. Könnyen úgy érezheted, hogy az élet különböző pillanataiban elveszítetted önmagad. Hogy nem látod meg a hitelességedet a körülötted élők vágyaiban és igényeiben. De önmagadat megismerni, és képesnek lenni arra, hogy ennek alapján hozz döntéseket és választásokat, ez jelenti azt, hogy igazán és teljesen önmagad lehetsz.

A sok elmélkedés után, amin keresztülmentél, itt az ideje, hogy újra elkezdj beszélni és kiállni magadért. A mai nap lehetőséget ad arra, hogy határokat szabj és olyan beszélgetéseket folytass, amelyek fenntartják az igazságodat. Nem számít, hogy ez másnak tetszik-e. Csak az számít, hogy ti hogyan érzitek magatokat őszintén.

Halak

A Merkúr a Szűzben felélénkíti a szerelemmel és elkötelezettséggel kapcsolatos beszélgetéseket. Számodra valami fontos dolog történt augusztus eleje körül. Bármennyire is monumentálisnak érezted az életed és a kapcsolataid szempontjából, és valószínűleg még gyászba is borultál összetört szívvel, ez nem volt az utolsó fejezet abban a szerelmi történetben, amelyet írtál.

Neked és a partnerednek valószínűleg szükséged volt az elmélkedés ajándékaira, amelyeket a retrográd időszak hozott, és most, hogy a Merkúr közvetlen és egyesül a Plútóval a Bakban, itt az ideje, hogy mindketten beszéljetek mindazokról a dolgokról, amelyek a legfontosabbak. Sok gyakorlati vonatkozása lesz ennek a beszélgetésnek, de bátran bízzatok benne, mert rengeteg romantikus pillanat is lesz.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy nagy változásokat tapasztal február 26-án

Bak

A Plútó a csillagjegyedben segít feltárni az igazságot, hogy hitelesebben élhess. Ilyen pragmatikus földi jegyűként a siker elérése az első számú prioritásod; azonban gyakran képes vagy makacsságból folytatni egy utat, még jóval azután is, hogy már kinőtted a vágyakozást és a szükséget.

A mai nap lehetőséget ad arra, hogy rájöjj, hogy valami, amiért eddig dolgoztál, már nem az, amit akarsz, vagy amiről azt hiszed, hogy végül képes leszel elérni. Amint ez az igazság beérik, engedd meg magadnak, hogy megváltoztasd az életeddel kapcsolatos terveidet és elképzeléseidet.

A beszélgetések, függetlenül attól, hogy mennyire kellemetlennek tűnnek, a gyógyulás szérumát kínálják, amire szükséged van. Irányítsd át magadat és az utadat arra, amire rájöttél, hogy a legfontosabb.

X