Kos

Úgy tűnik, mintha az út kiköveződne számodra, kedves Kos, mivel minden egyes nap egyre közelebb visz a saját hatalomérzetedhez. Nem tehetsz róla, de úgy érzed, mintha ez a hét szerencsét hozna neked; keményen dolgozol, és a legjobbra számítasz.

Az elmúlt hónap során sokszor volt részed hullámvölgyekben, és ezt el is fogadod: nem minden megy mindig úgy, ahogyan szeretnéd. Ilyen az élet, ezzel meg tudsz birkózni.

Amivel nem tudsz megbirkózni, az az állandó negativitás, és úgy érzed, ettől kezdesz megszabadulni, ezen a héten.

Nyitottabbnak érzed magad a saját ötleteid elfogadására, és már nem vagy hajlandó annyira meghátrálni. Nagyon keményen megdolgoztál azért, hogy azzá a Kos harcossá válj, aki valójában vagy, és nem érzed úgy, hogy egyhamar le kellene szállnod erről a magas lóról. Jó neked, kedves Kos. Dolgozz az erődön. Te csinálod jól.

Skorpió

Szinte mintha egy kapcsolót kapcsoltak volna ki, úgy megy el a Merkúr retrográd hatása az életedben. Végre megszabadultál a kommunikációs zavarodtól, és most, hogy ez kikerült az útból, készen állsz arra, hogy kimondd, amit gondolsz, és komolyan is gondolod, amit mondasz.

A szavaidnak nagy jelentősége van ezen a héten, kedves Skorpió, és biztos lehetsz benne, hogy biztosan meghallgatnak.

Ezen a héten az utolsó simításokat is elvégezheted valamiben, amin már régóta dolgozol. Csak egy kis energiaváltásra volt szükség ahhoz, hogy mások is jónak lássák azt, amin dolgozol, de ó igen, ezen a héten mindent látni fognak.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben Február 27-én

Rengeteget fogsz mosolyogni ez idő alatt, mivel igazoltnak és érvényesnek érzed magad. Ez a hét lezárást és új kezdetet is hoz neked. Most aktívak, élénkek és virágzóak vagytok.

Nyilas

A Merkúr és a Plútó hátráló mozgása véget ér, és a Hold belép a Kosba, kedves Nyilas, ezen a héten úgy érzed, hogy te vagy a legfelsőbb lény.

Végre azon az egészséges helyen vagy, ahol úgy érzed, hogy nem függsz mástól, hogy elérd, amit szeretnél. Kivételesen függetlennek érzed magad ezen a héten, mivel a Hold négyzete a Jupiterrel neked dolgozik, és nagyon magabiztosnak érzed magad, hogy bármi legyen is az, meg tudod csinálni.

Képes vagy a legnehezebb feladatokkal is megbirkózni, és nem csak ez: karizmatikus és kedves vagy – az emberek ezen a héten szívesen hallgatnak rád, és nagyon könnyen közlöd az igényeidet.

Bár jó, ha vannak segítőid, nincs szükséged rájuk. Valójában nincs is igazán szükséged senki útmutatására vagy segítségére ezen a héten, azonban ha valaki mégis segíteni akar neked, arra is nyitott leszel.

X