4 csillagjegyek, akik véget vetnek a kapcsolatuknak február 27 és március 5 között

Ikrek

Az élet valóban olyan, mint egy spirál. Folyamatosan vissza fogsz térni ugyanazokhoz a terekhez, hogy végül új megvilágításban lásd őket. Ezen a héten az első negyedhold a jegyedben jár, ami emlékeztetőül szolgál arra, hogy el kell kezdened mélyebben tisztelni önmagadat.

Bár lehet, hogy egy kicsit több időre van szükséged ahhoz, hogy meghozd ezt a fontos párkapcsolati döntést, a Mars már csak néhány hétig tartózkodik a csillagjegyedben, ezért fontos, hogy felismerd a különbséget az isteni időzítés és a halogatás között. Egy bizonyos ponton nem fogsz új információkat megtudni vagy látni.

Néha nem egy új részletről van szó, ami megkönnyítené a dolgodat, hanem annak felismeréséről, hogy minden szükséges információval rendelkezel a döntéshez – meg kell hoznod.

Ez egy folyamatos téma a szerelmi életedben tavaly nyár vége óta. Ismered az igazságot, és ezen a ponton még azt is tudod, hogy melyik irányba fogsz dönteni; csak arról van szó, hogy nem bízol magadban olyan mélyen, ahogy kellene. A Kosban nemrég bekövetkezett stellium visszahozta a hangsúlyt a barátaidra és a társasági körödre, amely sok értelmet ad az életednek. Mivel annyi minden történik ebben a szektorban, győződj meg róla, hogy nem kerülöd el, hogy szembenézz azzal, ami otthon vagy csak a szívedben történik.

A cikk a követkeő oldalon folytatódik

Következő oldal
X