Ikrek

Az élet valóban olyan, mint egy spirál. Folyamatosan vissza fogsz térni ugyanazokhoz a terekhez, hogy végül új megvilágításban lásd őket. Ezen a héten az első negyedhold a jegyedben jár, ami emlékeztetőül szolgál arra, hogy el kell kezdened mélyebben tisztelni önmagadat.

Bár lehet, hogy egy kicsit több időre van szükséged ahhoz, hogy meghozd ezt a fontos párkapcsolati döntést, a Mars már csak néhány hétig tartózkodik a csillagjegyedben, ezért fontos, hogy felismerd a különbséget az isteni időzítés és a halogatás között. Egy bizonyos ponton nem fogsz új információkat megtudni vagy látni.

Néha nem egy új részletről van szó, ami megkönnyítené a dolgodat, hanem annak felismeréséről, hogy minden szükséges információval rendelkezel a döntéshez – meg kell hoznod.

Ez egy folyamatos téma a szerelmi életedben tavaly nyár vége óta. Ismered az igazságot, és ezen a ponton még azt is tudod, hogy melyik irányba fogsz dönteni; csak arról van szó, hogy nem bízol magadban olyan mélyen, ahogy kellene. A Kosban nemrég bekövetkezett stellium visszahozta a hangsúlyt a barátaidra és a társasági körödre, amely sok értelmet ad az életednek. Mivel annyi minden történik ebben a szektorban, győződj meg róla, hogy nem kerülöd el, hogy szembenézz azzal, ami otthon vagy csak a szívedben történik.

Szűz

A Halak a polarizáló vagy komplementer jegyed, amely olyan vonásokat és tulajdonságokat képvisel, amelyek segítenek neked abban, hogy nagyobb egyensúlyba kerülj önmagaddal és a romantikus kapcsolatoddal.

Gyakran előfordul, hogy egy bolygótevékenység a testvérjegyedben, esetedben a Halakban, azt jelenti, hogy pozitív változás következik be. Máskor viszont több kihívást jelenthet, mint amennyi előnyt, ami a Halakba lépő Merkúr esetében is így van.

A Merkúr az elme uraként ismert; a gondolatokat és a kommunikációt egyaránt uralja, és leginkább a te csillagjegyedben, az Ikrekben érzi magát otthon. Ez a hatás logikus, pragmatikus és gyors észjárásának köszönhető; hajlamossá tesz jobban foglalkozni az életed részleteivel, mint az elméletiddel. Amíg a Merkúr a Halak jegyében áll, a beszélgetések inkább a romantikus jellegűek felé fordulhatnak, de hihetetlenül kihívást jelentenek.

Érdekes módon ebben az esetben úgy érzed, mintha a Halak jegyben álló Merkúr túlságosan érzelmessé válna a  te számodra, és konfliktust okoz, még akkor is, ha az nincs is. Bár ez katasztrófát jelenthet bármelyik kapcsolatod számára, nem kell, hogy így legyen, ha türelemmel tudsz gyakorolni, tudva, hogy március közepére megváltozik az energia, és pozitívabb kimenetelű lesz a kapcsolatod.

Ezt már olvastad?
Boldog hét vár erre a 3 csillagjegyre 2024. február 26. és március 3. között

Rák

Már belegabalyodtál abba a csatába, hogy a romantikus kapcsolatod képes lesz-e veled együtt fejlődni életed következő szintjére. Mégis, ezen a héten a válasz egyértelművé válik, amikor a Plútó átlépi a Bak utolsó fokát, miközben egyesül a Szaturnusszal a Vízöntőben.

A Bak a testvérjegyed, és a romantikus szektorodat irányítja, így amikor ott bolygótevékenység van, az a jelenlévő energiától függően vagy előnyöket ad, vagy kihívásokat teremt a kapcsolataid számára. Ebben az esetben a Plútó az alvilág ura.

A Plútó az átalakulásról, de az igazságról is ismert bolygó. A Bak szétbontja az életed azon struktúráit, amelyek korlátozták a növekedésedet vagy a folyamatodat. Ez nem jelenti azt, hogy ez mindig könnyű vagy üdvözlendő, de a Plútó a Bakban arról szól, hogy szétszedjük azt, ami nem működik, még akkor is, ha ez az a kapcsolat, amely egykor olyan kényelmesnek tűnt.

Ahogy a Plútó idén befejezi a Bakban töltött idejét, elkezded befejezni a tranzithoz kapcsolódó leckét. Lehet, hogy nem lesz egyértelmű a válasz, de a tisztánlátás kezd megérkezni. Csak annyit tehetsz, hogy megpróbálod elfogadni ahelyett, hogy azt kívánnád, bárcsak másképp lenne.

Oroszlán

Az előtted álló héten az az érdekes, hogy ahelyett, hogy egy kapcsolatról szólna, inkább arra készülsz, hogy elbúcsúzz életed egy bizonyos fejezetétől. Az, ahogyan a kapcsolatokról gondolkodsz, az az, amit végül a valóságodként élsz meg.

Az elmúlt néhány évben drámai átalakulásokon mentél keresztül, amikor elgondolkodtál azon, hogy mit jelent a szerelem és a kapcsolat. Ez azt is lehetővé teszi, hogy felfedezd, mire van szükséged egy kapcsolattól.

A bolygók az embereket képviselik. Ezért a Szaturnusz a Vízöntőben a romantikus kapcsolataidat jelképezi. A Szaturnusz megtanít néhány leckére, de leginkább abban segít, hogy arra összpontosíts, mit érdemelsz, és mit kell megváltoztatnod magadban és az életedben ahhoz, hogy ezt megkapd.

A Szaturnusz a Vízöntőben segít megtanulni a romantikus leckéket, hogy új életet kezdhess. Ahogy a Halakba lép, azt jelképezi, hogy a hiteddel egy lépést teszel, hogy nagyobb intimitást és kapcsolatot építs ki a partnereddel. Akár egy új szerelemről van szó, akár egyszerűen csak egy régi szerelem új perspektívával való felkereséséről, ez a hét inkább arról szól, hogy mi ér véget önmagadban, hogy nyitottabban tudj haladni a szerelem felé.

Ne féljetek feladni azokat a nézeteket vagy meggyőződéseket, amelyek eddig csak távol tartották a szerelmet. Ha felismered, hogy amit a leginkább megérdemelsz, az a boldogság, meg fogsz lepődni, milyen egyszerűvé válik a döntések meghozatala.

X