8 életmegváltoztató igazság, amire a lelked azt szeretné, ha emlékeznél

PONTOSAN OTT VAGY, AHOL LENNED KELL

Nem számít, min mész keresztül, nem számít, milyen út vezetett oda, ahol most vagy, ott vagy, ahol lenned kell. A döntések, az eredmények, az utak, amelyeket választhattál volna, de nem tetted. A lelked azt szeretné, ha tudnád, hogy minden okkal történik, ami túlmutat a tudásunkon. Legyen hited, a végén minden megoldódik.

MINDEN IDEIGLENES

Semmi sem tart örökké, a jó, a rossz és a csúnya, semmi sem lesz állandó. Fontos emlékezni arra, hogy amikor egy ajtó bezárul, egy másik ajtó várja, hogy kinyíljon. Vegyük azt a hullámvasutat, amit életnek hívunk, áramoljunk együtt az élet hullámhegyeivel és hullámvölgyeivel.

ELFOGADÁS

Eredendően méltónak és tökéletesnek születtél. Amikor azt állítod, hogy hibás vagy elégtelen vagy, akkor az Univerzum erejével vitatkozol, amely olyannak teremtett téged, ahogy vagy.

A HALÁL EGY ILLÚZIÓ

Téged, mint a tudatosság individuált töredékét, soha nem lehet elpusztítani. Nincs mitől félned, mert nincs mit veszítened. Amikor a fizikai tested meghal, többé válsz abból, ami vagy, nem kevesebbé.

SZERETNEK MINKET

Az Univerzum rezgési frekvenciája a szeretet frekvenciája. Az élet ereje, amely megteremtett téged és magasabb énedet, feltétel nélkül szeret téged úgy, ahogy vagy. Minden felfogóképességen túl és mindig végtelenül szeretnek téged.

AZ ÖNÉRTÉKELÉSEDET CSAKIS MAGADHOZ MÉRHETED

Ha állandóan magadon kívül keresed a jóváhagyást és az érvényesítést, soha nem leszel boldog. Mindannyian különbözőek vagyunk, és mindannyian másképp érzékeljük a dolgokat, de a hírneved nem olyasmi, amit te irányíthatsz. Amikor az élet padlóra küld, ne feledd, hogy mindannyian gyönyörű és egyedi hópelyhek vagyunk. Ne próbálj meg megfelelni a körülötted lévő embereknek, hanem kezdj el megfelelni magadnak, az élet RÖVID.

ÉLJ A JELENBEN

Ne időzz a múltban, ne álmodozz a jövőben. Találd meg a szenvedélyedet és vedd át az irányítást. Biztos, hogy rossz dolgok történtek a múltban, de ne hagyd, hogy ezek alakítsák azt, aki vagy. Engedd el a múltat, és értékeld mindazt, amid most van.

MEGVAN, AMIRE SZÜKSÉGED VAN

Minden képesség, tehetség és motiváció, amire szükséged van, már benned van. Hinned kell magadban, és mindent meg kell tenned azért, hogy eljuss oda, ahová szeretnél. Már minden szükséges eszközzel rendelkezel.

X