Bika

Mostanában pozitívan gondolkodsz, és a partnered karját rángatod, remélve, hogy ő is veled tart.

Még jó, hogy a csillagjegyedben ma a Nap-Hold háromszög lesz az oldaladon, mert úgy tűnik, hogy elképesztően pozitív hozzáállásod ragályossá vált, és a párod nem tudja letagadni a jóság érzését, amely mintha áthatná az otthoni teret.

Realista vagy, és tudod, hogy ez nem biztos, hogy örökké tart, de amíg ez a jó hangulat jelen van, addig nyugodtan hihetsz benne, hiszen úgy tűnik, a hited a legjobb helyzetekbe visz, amiket csak el tudsz képzelni.

A partnered ma annyira beléd van esve, hogy ha akarnád, eladhatnád neki a Brooklyn hidat, de ehelyett inkább csak a csomagot adod el neki, amiben benne vagy te, az együtt töltött boldog, pozitív életetek, örömben.

Oroszlán

Ezen a héten nagyon szívesen elengeded magad, kedves Oroszlán, hogy minden gátlásodat félretéve egyszerűen csak élvezd az eléd táruló pompás finomságokat.

Ez persze a párod által neked nyújtott szeretetet jelenti; nem mindig volt arany a helyzet kettőtök között, és mégis, itt vagytok, még mindig együtt.

A Nap és a Hold trigonjával pedig kaptok egy második esélyt, és szerencsére, kedves Oroszlán, élni fogsz ezzel a lehetőséggel. Láttad már, hogyan tetted tönkre a dolgokat azzal, hogy túlságosan ragaszkodó vagy intoleráns voltál.

Ezt már olvastad?
Csodás napja lesz Február 26-án ezeknek a csillagjegyeknek

És mire mentél ezzel az egóddal? Semmire, csak heves vitákra, és utána a csendben maradásra. Felejtsd el! Szerdán, a Nap-Hold trigon idején csakis szeretetet fogsz érezni a társad iránt, és ezúttal azt akarod, hogy ez a kapcsolat tartós legyen. Váltsd valóra, kedves Oroszlán! Tedd a helyes dolgot!

Mérleg

Nem mindig áll jól neked a pozitív energiájú ember szerepének vállalása, és bár viszonylag nyitott vagy a boldogságra, hajlamos vagy megőrizni azt a merengő tekintetet, ami miatt hajlamos vagy sznobnak, vagy vonakodónak tűnni.

Ez hamarosan megváltozik, mivel a Nap-Hold háromszög alatt kicsattant leszel, ami a negatívumokhoz való ragaszkodást illeti, nem fogod jogosnek érezni.

Ha ilyen kedves, aranyos, kedves embernek mutatkozol, az teljesen el fogja kápráztatni azt a személyt, akivel romantikus kapcsolatban vagy, és ő annyira rá lesz állva erre a pozitív hozzáállásra, hogy belátja, talán ez a sunyi, merengő homlokzat nem is olyan, mint amilyennek látszik.

Ha van egy tanulság, amit a mai tranzitból, a Nap-Holdból levonhatsz, az az, hogy jó jónak lenni jó, és jobbnak lenni jobb. Kézenfekvőnek hangzik, és mégsem mindig ez a te utad. Érezd jól magad ma. Tartsd távol a sötétséget.

X