Ikrek

Ma a legjobb fegyveredet fogod használni arra, hogy a partnereddel szemben fellépj, bármi is az, amivel ennyire megbántott téged, és ez természetesen a csendes bánásmód. Ahelyett, hogy beismernéd, bármi is az, ami történik, és aminek a jelek szerint hamarosan vége lesz, egyszerűen „hidegre teszed”.

Ez a te stílusod, és mint azt te is nagyon jól tudod, az őrületbe kergeted a partneredet, ha ezt teszed. A 2023. február 12-én, a Skorpióban járó Hold idején odáig mész, hogy elhagyod a partneredet, és ezzel tudtán kívül az exeddé teszed. Milyen ördögi!

Ilyen szívfájdalmat készülsz okozni, de a fejedben „szem elől tévesztve”. Nem érdekel, hogy kiborul-e; csak az érdekel, hogy megszabadulj tőle, és mivel eszed ágában sincs beavatni őt abba, hogy épp most hagytad el őt, végignézheted, ahogy vergődik. Megúsztad, kedves Ikrek, most már te vagy az igazi főnök.

Mérleg

Úgy tűnik, mintha te lennél az egyik olyan ember, aki a szívére veszi a Skorpióban járó Holdat, hiszen ma te vagy az egyik főszereplője annak, hogy mennyire meg tudsz megbántani egy másik embert.

Ahelyett, hogy szembesítenéd azt a személyt, akivel kapcsolatban állsz, úgy döntesz, hagyod, hogy ő maga jöjjön rá, és mit ad isten? Történetesen az a személy, akivel megcsaltad a párodat, feltesz egy fotót a Facebookra, amelyen te és ő együtt vagytok, összebújós pózban.

Ezt már olvastad?
Boldog hét vár erre a 3 csillagjegyre 2024. február 26. és március 3. között

Milyen kényelmes! Ma két legyet üthetsz egy csapásra, kedves Mérleg. Tönkreteheted a szerelmed szívét, a piszkos munkát pedig az új szerelmeddel végeztetheted el. A te fejedben tiszta a kezed. Ha ez a mostani exed szívfájdalmat érez, nos, hát így morzsolódik a süti, nem?

Nyilas

Ma az fáj, hogy tudod, nem bízhatsz meg egy bizonyos barátodban, pedig egész életedben ismerted. Ő is bűnrészes valamiben, ami nemrég megbántott téged, és te egyszerűen nem vagy képes megbocsátani neki… főleg azért, mert tudod, hogy újra megtenné.

Az a helyzet ezzel a személlyel, hogy olyan ember hatása alatt áll, aki szeret bajt okozni. Egykor szeretted őt, de a Skorpióban járó Hold alatt átlátsz rajta.

A szívszorító rész itt abban rejlik, hogy ez a személy valójában szeret téged; az egyetlen igazi probléma az, hogy valakinek a rabszolgája, aki megmondja neki, mit tegyen, és túlságosan fél ellentmondani neki, így viszont a végén bűnrészessé válik. Túl sokat nőttél, és túl messzire jutottál ahhoz, hogy passzív-agresszív játékokat játssz az érzésekkel. Mindketten meg fogjátok látni a barátságotok szívszorító végét, még ma.

X