Az ilyen csillagjegyű emberek 2022 októberében minden problémájukat megoldják

Kos

A Kos csillagjegyben születetteknek már nem kell annyira kontrollálniuk az indulataikat és a jellemüket. 2022 októberében a tűz elem képviselői képesek lesznek megtalálni a belső harmóniát, ami inspirálni fogja a hőstetteket.

A Kosok gyökeresen meg akarják változtatni az életüket, de ebben a rohanásban még nem éri meg. Az ősz második hónapjában tartózkodni kell minden kockázattól, mert az univerzumnak már van egy terve az életfeltételek javítására. A Kos csillagjegy hordozóinak türelmesnek kell lenniük, és csak várniuk kell, amíg a problémák maguktól megoldódnak.

Halak

A Halak számára 2022. október elejével megszűnik a fő probléma az életükben. Nemcsak a pénzügyi áramlás, hanem a szerelmi kapcsolatok is javulni fognak. Az inspiráció visszatér a Halakhoz, és ismét lehetőséget ad nekik arra, hogy kifejezzék magukat.

A kreativitás révén a víz elemű emberek az ősz második hónapjában képesek lesznek meglátni maguk előtt a sikeres jövő lehetőségeit, amelyekről oly erősen álmodoznak. A Halak számára különösen fontos, hogy figyeljenek az álmaikra: az univerzum ezeken keresztül ad nekik támpontokat.

A cikk a követkeő oldalon folytatódik

Előző oldal Következő oldal
X