Az ilyen csillagjegyű emberek 2022 októberében minden problémájukat megoldják

Bak

Ha az utóbbi időben az emberek ezzel a csillagjeggyel kudarcot vallottak és kimerültek, 2022 októberének eljövetelével a Bakok ismét önmagukká válnak. Gyakorlatias, előre tervez, kordában tartja az érzelmeit és nyugodt marad.

A Bak szülöttek életébe visszatér a boldogság és az öröm, ami elfeledteti velük azokat a veszteségeket, amelyek a Merkúr retrográd jegyében történhettek. Az univerzum ajándékaira méltónak bizonyulnak és mindent jobbra fordítanak, egy egyszerű igazságot tanítva – aki vár, az mindig kap.

Vízöntő

Október kezdetével és a „retrográd” Merkúr hátráló mozgásával a Vízöntő jegy hordozói azonnal érezni fogják, hogy a láthatatlan felelősség súlya lekerül a vállukról. A légzés könnyű lesz, vágyuk lesz a testmozgásra és a test tökéletes formába hozására.

Az ősz második hónapja is lehetőséget ad arra, hogy valami újat és fontosat tanuljanak. A Vízöntő jegyében született emberek számára 2022 októberében a tudás könnyen megadatik, és kulcsszerepet játszik a levegő elem képviselőinek sorsában.

X