Az univerzum 5 törvénye, amelyek megszegésével a balszerencsét vonzzuk magunkhoz

Világunkban minden a teremtés alapvető törvényei szerint működik. Ha megszeged az ebben a cikkben leírt törvényeket, az életed gondok és problémák sorozatává válhat.

Sok probléma és akadály áll köztünk és a boldog élet között. A legtöbb esetben mi magunk vagyunk a bűnösök. Eljött az idő, hogy megtanuljuk, hogyan éljünk jó életet, hogy megszabadulhassunk minden gondtól és problémától.

A kölcsönös csere törvénye

Ha szeretnél valamit kapni az Univerzumtól – például ugyanolyan szerencsét, meg kell értened, hogy az univerzum nem fogja csak úgy megadni a támogatását és áldását. Ha sikeresebbé akarsz válni az életben, több jót kell tenned. Minél többet segítesz az embereknek, annál több szerencséd lehet az élet nehéz időszakaiban.

A hála törvénye

Ha kapsz valamit egy személytől vagy a sorstól, feltétlenül mondd azt, hogy „köszönöm”. Ez a minimum, amit feltétlenül meg kell tenni. Ha nem mondasz köszönetet az Univerzumnak, Istennek vagy azoknak az embereknek, akik valami jót tesznek anélkül, hogy cserébe bármit is kérnél, a szerencse nagyon gyorsan elfordul tőled. Ezért van az, hogy a pimasz emberek, akik köszönet nélkül belemennek egy üzletbe, csak egy bizonyos pontig sikeresek.

A cikk a követkeő oldalon folytatódik

Következő oldal
X