Világunkban minden a teremtés alapvető törvényei szerint működik. Ha megszeged az ebben a cikkben leírt törvényeket, az életed gondok és problémák sorozatává válhat.

Sok probléma és akadály áll köztünk és a boldog élet között. A legtöbb esetben mi magunk vagyunk a bűnösök. Eljött az idő, hogy megtanuljuk, hogyan éljünk jó életet, hogy megszabadulhassunk minden gondtól és problémától.

A kölcsönös csere törvénye

Ha szeretnél valamit kapni az Univerzumtól – például ugyanolyan szerencsét, meg kell értened, hogy az univerzum nem fogja csak úgy megadni a támogatását és áldását. Ha sikeresebbé akarsz válni az életben, több jót kell tenned. Minél többet segítesz az embereknek, annál több szerencséd lehet az élet nehéz időszakaiban.

A hála törvénye

Ha kapsz valamit egy személytől vagy a sorstól, feltétlenül mondd azt, hogy „köszönöm”. Ez a minimum, amit feltétlenül meg kell tenni. Ha nem mondasz köszönetet az Univerzumnak, Istennek vagy azoknak az embereknek, akik valami jót tesznek anélkül, hogy cserébe bármit is kérnél, a szerencse nagyon gyorsan elfordul tőled. Ezért van az, hogy a pimasz emberek, akik köszönet nélkül belemennek egy üzletbe, csak egy bizonyos pontig sikeresek.

A szabadság törvénye avagy a választás törvénye

Mindenki szabadon választhatja meg, hogy milyen életutat szeretne követni. Ha nem küzdesz az álmaidért azért, mert azt teszed, ami mások számára fontos, mindent elveszítesz. Ugyanez fog történni, ha elkezded ráerőltetni a véleményedet valakire, és úgy vezeted az illetőt az életében, ahogyan te akarod, nem pedig ő. Nem manipulálhatod az embereket, és nem kényszeríthetsz senkit arra, hogy a te személyes meggyőződésed alapján döntsön. Érdemes arra is emlékezni, hogy milyen fontos, hogy felelősséget vállaljunk saját tetteinkért és cselekedeteinkért. Ha már meghoztál egy döntést, a döntési szabadság ára az esetleges kudarcért vagy negatív következményekért való felelősség kell, hogy legyen.

Ezt már olvastad?
Boldog hét vár erre a 3 csillagjegyre 2024. február 26. és március 3. között

Az evolúció törvénye

Ahhoz, hogy ezt a legfontosabb törvényt ne sértsd meg, folyamatosan fejlődnöd kell. Aki egyáltalán nem tanul semmit, és nem fejlődik sem szellemileg, sem fizikailag, az előbb-utóbb elveszíti a szerencséjét. Az univerzum azért teremtett minket, hogy jobbá tegyen minket, ezért mindazok, akik tétlenül várják, hogy a szerencse eljöjjön hozzájuk, azt kockáztatják, hogy a szerencse nem fog nekik kedvezni.

A felhalmozás törvénye

Ez elég egyszerűen hangzik – ha szemet hunyunk egy probléma felett, az hólabdává válik és egyre nagyobb méreteket ölt. Az egyik probléma mindig egy másikhoz vezet. Ez volt, ez van és mindig is így lesz, függetlenül attól, hogy a probléma mennyire egyszerűnek tűnik. Próbálj meg mindig emlékezni arra, hogy minden problémát a lehető legkisebb késedelemmel kell megoldani. Ne hagyd, hogy a rögök elkezdjenek nőni.

X