Csütörtöki Horoszkóp, Augusztus 4., Ebben a periódusban lassan, de biztosan eltűnik majd a zűrzavar az életéből…

Bak

Az önmagába vetett hit átlendíti majd a nehezebb időkön. Higgyen a jövőjében, tekintsen mindig előre: tervezze meg a következő nyaralását, vagy utazását. Próbálja meg olyan gyorsan megoldani az aktuális problémákat, amilyen gyorsan csak lehetséges, így újra visszatér a harmónia és béke az életébe, és több szabadidővel fog tudni gazdálkodni. Lehet, hogy egyesek majd önzőnek fogják ezért tartani, de ön nagyon is jól tudja, hogy felesleges olyanoknak segítséget nyújtani, akik nem érdemlik meg. Még akkor sem lenne semmi értelme a dolognak, ha mindent megtenne azért, hogy segítsen. Ne azzal akarjon jó pontot szerezni a főnökénél, hogy úgy tesz, mint aki teljes mértékben egyetért vele, főleg, ha egyáltalán nincs is igaza egy vitatott kérdésben. Gondoljon arra, hogy a főnök eléggé mérges lesz, amikor rájön a valódi indítékára. Ha valamilyen kalandban szeretne részt venni, akkor vesse bele magát a társadalmi életbe, és biztos, hogy jól fog majd szórakozni.

Vízöntő

A csillagok nem ígérnek túl sok jót önnek, ezért óvatosan kell megválogatnia a szavait a kommunikációja során, mivel vékony jégen fog lavírozni ebben a periódusban. Lehet, hogy csalódást fog okozni néhány olyan embernek, akik félreértik a szavait. Ha már régóta szeretne egy jobb pozíciót megszerezni magának a munkahelyén, akkor ez lehet a megfelelő pillanat, de ne feledje, hogy minden erejét be kell vetnie a cél elérése érdekében. Próbáljon ki valami újat, bármi olyat ami rendhagyó, és szakítson a sztereotípiákkal. A szellemi-és a testi erőnlét szorosan összefügg egymással. Pihenjen eleget és a gyakorlatok is jobban fognak menni.

Halak

Ne próbáljon meg elmenekülni a gondok elől. Vegye fel a harcot, és oldja meg a problémákat tárgyalásos alapon. Az ésszerű érvelését mindenki el fogja majd fogadni, azonban fontos, hogy mindkét oldal érdekeit is figyelembe vegye, mert csakis úgy működhet a dolog. Ne legyen alázatos; nem kell tolerálnia a partnere viselkedését, ha nem tetszik önnek, amit csinál. Mondja meg neki, hogy mi zavarja. Kiválóan teljesít a munkahelyén, ezért páran irigyek önre. Ennek ellenére erősnek kell maradnia, és nem szabad hagynia, hogy másik felidegesítsék. Ha nem szeretne közértbe menni, vásároljon online. Semmitől sem kell tartania.

X