Kos

Te is azok közé tartozol, akik úgy gondolják, hogy a bankszámládat nem lehet túlhúzni, amíg vannak csekkek a csekkfüzetedben? Bármennyire is rossznak gondolod a pénzügyi helyzetedet, a problémáidat könnyen össze lehet egyeztetni. Nem arról van szó, hogy több pénzt költesz, mint amennyid van, hanem arról, hogy nem tartod számon, mire költesz. A jobb nyilvántartás segít enyhíteni a szorongásodat.

Bika

A mai nap jót tesz a kapcsolatoknak. Függetlenül attól, hogy magánéleti vagy szakmai, jó dolgokra számíthatsz. Felkérést kaphatsz, hogy vegyél részt egy szokatlan csoportos projektben, és potenciálisan szép barátságokat köthetsz. Otthon a párod különösen figyelmes és demonstratív lehet. A szeretet és a melegség auráját sugározod, és az emberek is hasonlóképpen reagálnak rád.

Ikrek

Megérdemelsz egy szabadnapot. Miért ne lóghatnál el a kötelességeid alól, és vennéd körül magad gyönyörű műalkotásokkal? Még jobb, ha megpróbálsz magad is alkotni. Valld be, már régóta vágysz arra, hogy kipróbálj egy kreatív tevékenységet. Miért ne kezdhetnéd el még ma? A kreativitásod és az intuíciód minden idők legmagasabb szintjén van. A kombinációból valami igazán értékes dolog születhet.

Rák

Izgalmas, intenzív nap elé nézel. Kíváncsiságod csúcson van, és ma ez élénk fantáziával párosul. Ezáltal kiválóan alkalmas vagy orvosi kutatási projektekhez, mivel képes vagy összefüggéseket találni látszólag egymástól eltérő témák között. Függetlenül attól, hogy milyen szakmával foglalkozol, ma arra számíthatsz, hogy teljesen új módon látod majd a világot.

Oroszlán

Valószínű, hogy túl sokat és túl sokáig dolgoztál. Nem gondolod, hogy eljött az ideje egy kis szünetnek? Még ha sikerül is kirángatnod magad az ágyból, nem valószínű, hogy sokat fogsz elérni. Ha a szíved nincs benne, az elméd is nehezen dolgozik. Néhány nap pihenés és kikapcsolódás megfiatalít. Talán el kellene menned egy rövid kirándulásra a városból.

Szűz

Itt az ideje, hogy tágítsd a látókörödet. Ne várd tovább, hogy az események maguktól megváltozzanak. Eléggé felnőttél már ahhoz, hogy felismerd, ha változásra van szükség, neked kell azt megteremtened. Ennek eredményeképpen a mai nap a legtöbbnél elfoglaltabb lesz, mivel elkezded megvalósítani mindazokat az ötleteket, amelyeken már régóta gondolkodsz.

Ezt már olvastad?
Csodás napja lesz Február 26-án ezeknek a csillagjegyeknek

Mérleg

Bármennyire is szeretnél változtatni a pénzügyi helyzeteden, ne cselekedj elhamarkodottan. Ha több lehetőség közül is választhatsz, tanácsos tartózkodnod a döntéstől, amíg gondolataid ki nem kristályosodnak. Ha úgy érzed, hogy sietned kell az előrelépéssel, rögzítheted a lehetőségeidet, hogy egy világosabb nap fényében felülvizsgálhasd őket.

Skorpió

Akárhogy is próbálkozol, a nap nagyobbik felét úgy töltheted, hogy minden rosszul jön ki. Ez egyike azoknak a napoknak, amikor bármit mondasz, hogy tisztázd a zűrzavart, csak még jobban összezavarodnak a dolgok. Szeretnél egy vidám estét eltölteni a barátaiddal, de attól félsz, hogy csak rontasz a helyzeten. A barátaid szeretnek téged még azokon a napokon is, amikor a szociális készségeid nem a csúcson vannak!

Nyilas

Az, hogy most stresszes vagy, nem jelenti azt, hogy holnap is stresszesnek kell lenned, vagy akár a nap hátralévő részében is. Vannak lépések, amelyeket megtehetsz, hogy megnyugtasd a háborgó lelkedet. Állj meg, csukd be a szemed, és lazíts néhány mély lélegzetig. Meg fogsz lepődni, milyen felüdülést jelenthet ez a néhány pillanat. Miért ne próbálnád ki?

Bak

Hajlamos vagy arra, hogy fejjel előre belevessz egy új projektbe. Nem mindenkit ragad magával a lelkesedésed. Vigyázz, nehogy elgázolj azokon, akik a legfontosabbak számodra. Különösen a partnered érzi magát most kissé sértődöttnek és mellőzöttnek. Tegyél meg, amit tudsz, hogy csillapítsd a felborzolt kedélyeket. Talán itt az ideje, hogy félretedd a projekted egy romantikus kiruccanás kedvéért.

Vízöntő

Ki a régivel, be az újjal! Úgy tűnik, ez a mantrád a mai napra, különösen, ami az otthonodat illeti. Energiád és motivációd magas. Ha valaki képes egy teljes, egynapos átalakítást végrehajtani, az te vagy. De még te is megsérülhetsz, ha egyedül próbálsz meg áthelyezni egy kanapét. Vegyél igénybe segítséget, de vigyázz, hogy ne dolgoztasd meg őket túlságosan. Nem mindenki rendelkezik a te energiáddal!

Halak

Ajándék lónak ne nézzük a fogát, tartja a mondás. Ma valószínűleg jó híreket fogsz kapni. Ne kételkedj benne, és ne aggódj, hogy méltó vagy-e rá. Fogadd el olyannak, amilyen, bár talán érdemes lenne egy kis időt szánnod arra, hogy átgondold, miért érzed magadat eleve méltatlannak.

X