Energetikai frissítés Január 16. – Kívánságaid teljesítését kapod

Egy örökkévalóságnak tűnő szövögetés, tervezés és türelem alkalmazása után, ahol most szükség volt rá, itt az ideje, hogy megtapasztald kívánságaid teljesítését.

Sikeresen létrehoztál egy egészséges határvonalat, amely továbbra is szolgál téged, ahogy előre haladsz. Lehet, hogy zavart voltál a múltban a biztonságot és a boldogságot körülvevő mentális konfliktus miatt, de minden blokkolást megszüntettek, hogy előre lépj az erő, a felhatalmazási bölcsesség és siker időszakába. Ez egy gyönyörű üzenet számodra.

Nem csak a céljaink eléréséhez szükséges munkát végeztük el, hiszen ez az üzenet az érzelmi elégedettségről és élvezetről szól a közvetlen jövőnkben. Ez a megfelelő idő arra, hogy meggyógyítsd azokat a múltbeli emlékeket, amelyek túszul ejtettek. Bocsáss meg másoknak és magadnak, hogy kívánságaid, vágyaid és céljaid tiszta akadálymentes utat kapjanak a szívedhez és lelkedhez. Kívánságaid valóra válnak! Készen állsz?

Megerősítés: A kívánságaim teljesítését kapom, a megbocsátás képességével együtt, és elengedem azt, amit a múltban nem tudtam.

X