Amikor két ember összeházasodik, egy idő után úgy dönt, hogy gyermeke lesz. Próbálja meg elképzelni a született gyermek temperamentumát és azt, hogy milyen szép lesz. Kiderült, hogy bizonyos csillagjegyek párjai kivételesen szép gyermekeket szülnek.

Női Oroszlán és Férfi Vízöntő

A tűz és a levegő elemek kombinációja elképesztő eredményt ad: ez az éles egyesülés biztosan vonzza a figyelmet. Egy erős és céltudatos Oroszlán és egy bölcs Vízöntő olyan párost alkot, amely bármelyik hegyet ledöntheti. Mindketten kiegészítik és támogatják egymást, és mindezeket a jó tulajdonságokat továbbadják gyermekeiknek.

A pártól született gyermekek kíváncsiak és könnyedén kommunikálhatnak társaikkal, sőt felnőttekkel is. A szülőktől örökölt jó karakter és megjelenés szebbé teszi őket, mint mások. Óhatatlanul vonzzák a körülöttük élők szeretetét.

Női Bika és Férfi Rák

A Bika jegy képviselői romantikusak, nagyszerű, gondos anyák és feleségek. Mindenre készek a gyermekeik érdekében. A férfi rák gondoskodó és hűséges. Egy ilyen pár kapcsolata erős. Úgy tűnik, érzékenyek egymás érzelmeire és igényeire.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy nagy változásokat tapasztal február 26-án

A Bika és a Rák családban született gyermek szentimentális, érzékeny mások szenvedéseire és gyönyörű. Belső világa megegyezik a külvilágával. Ezek a szülők megtanítják gyermekeiknek az élet értékét fiatal korukban, valamint tiszteletet tanítanak nekik.

Női Szűz és Férfi Halak

A Szűz és a Halak a legérdekesebbek az összes pár közül. A racionális szűz és az álmodozó Halak meleg és barátságos családi légkört teremthetnek.

Intelligens gyermekeket szülnek, akik kegyesekké és tisztelettudóvá nőnek fel. Ezek a gyerekek tudják, mit akarnak, csak néha kissé zavarban lehetnek. Ez az alázat vonzóbbá teszi őket. A Szűzeknek és a Halaknak a gyermekeit néha „régimódi” -nak nevezik, mert nagyon nyugodtak és bölcsek.

X