KOS

A hét elején előfordulhat, hogy mások megpróbálják rákényszeríteni önre a véleményüket. Ne hagyja! A hét közepén ne koncentráljon a triviális dolgokra, és ne óckodjon a kommunikácótól. Ígéretes új ismeretségek vannak láthatáron.

BIKA

A hét első felében az otthoni konfliktus nagyobb személyes függetlenséghez és szabadsághoz vezethet. Teljesen váratlanul jó hírt fog kapni. Látni fogja, mennyire legyőzhetetlen ha elszánta magát valamire. Ráadásul egy nagy álma valóra válik. Várja csak ki a hétvégét!

IKREK

A hét elején lesznek olyan körülmények, amelyekből később sokat profitál. Ha gyorsan cselekszik, akkor extra pénzt fog keresni. Lehet, hogy a hét második felében letámadják és megvádolják valamivel, de a munkatársak teljes mértékben támogatni fogják. Ne legyen komolytalan és könnyelmű a hétvégén –  hacsak nem ön a csodálat tárgya.

RÁK

Minél kevesebbet csevegsz, annál jobb. Próbálj meg nem keveredni vitába. Gazdasági helyzeted jelenleg stabil és elég jó, így elgondolkodhatsz azon, hogyan lehetne teljesíteni egy régóta dédelgetett és eddig megvalósítatlan vágyat. Ezzel biztosan boldogabbnak érzed majd magad.

OROSZLÁN

Ön szerint érdemes megfontolni egy új ajánlatot anélkül, hogy figyelembe venné mások véleményét? Sajnos mások nem fogadják el ilyen barátságosan. Érdemes nagyon jól elgondolkodni azon is, hogy illik-e harcolni a népszerűségért a kollektívában. A hét eleji egészségügyi problémáknak nem szabad igazán komolynak lenniük.

SZŰZ

A munkahelyi konfliktusok a személyes életét is tönkretehetik. Szerencsére ez a hét nagylelkű lesz, sokféle jó lehetőséggel. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megoldja a legnagyobb problémákat, esetleg munkahelyet is cseréljen. Ezekben a napokban az utolsó beszélgetés vár rád egy számodra nagyon fontos kérdésben.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben Február 26-án

MÉRLEG

Ne beszéljen túl sokat a terveiről. Érdemes kihasználni a tudás hatalmát. Tényleg olyan erős személyiség vagy, hogy bárkinek nekimehetsz? Tényleg nem nyomnak el a mérvadóbb emberek? Ha nem, akkor is motiválnia kell magát.

SKORPIÓ

Szorosan figyeld a körülötted lévő embereket ezen a héten. Lehetséges, hogy valaki tiszteletlen dolgokat talált ki. Lehetséges kísérletek a szabad akarat korlátozására, idegen játékszabályok bevezetésére. A csütörtök általában nem a pihenő napod, most sem lesz az. Ez elősegítené az egyensúly helyreállítását.

NYILAS

Ezen a héten találkozni kell vezető emberekkel. Ezt mindenképpen ki kell használnia. Mutassa meg magát a jó oldalon, és ne veszítse el a varázsát. Vannak partnerei, akik felkeltik a figyelmét. A hét végére a családtagok kezdeményezhetnek változásokat a háztartásban, nagyobb pénzügyi beruházásokat. Megtapasztalhatja a stresszt.

BAK

A hét első felében minden gondolatod akörül forog, amire vágysz, csak nem arról, hogy mi vár igazán rád. Szerdán pánikba eshetsz, ha egy idősebb beszédét teljesen félreértelmezed. Nézz vissza még egyszer! Ne késleltesd a korábban tervezett orvoslátogatást.

VÍZÖNTŐ

A héten elkerülheti az egyik kellemetlen találkozóját. Ne aggódjon, ne gondoljon triviális dolgokra, és mondja ki végül hangosan a mondanivalóját. Csalódhat az emberekben, akikben eddig megbízott.

HALAK

Ezen a ponton jó lenne fenntartani a kilátásokat, következetesen betartani a saját szabályait. A hét második felében új, finom barátság köthető. Aki iránt közömbös, annak az ön segítségére és támogatására van szüksége.

X