Kos nő

Az asztrológusok szerint a Kosok számára elég szépen alakulnak majd a dolgok, de nehéz előre megnevezni konkrét körülményeket, amikor erős támogatást fognak érezni a csillagoktól. Az biztos, hogy október 10. és 16. között a szép Kosoknak nem kell félniük a magánytól, mert az jót tesz az energiájuknak. A női segítő Vénusz még mindig erős, így nyugodtan lépjünk előre az élet minden területén, fejezzük be a régi projekteket és vágjunk bele újakba. A hét egésze nagyon kedvező lesz a pihenésre, a rendrakásra és a vásárlásra.

Bika nő

A Bika nőknek azt tanácsolják az asztrológusok, hogy a gyermeknevelésre, a rokonokkal való kommunikációra és a másik felére koncentráljanak. A szeretett férfival vagy új ismerősökkel való közös ügyek hasznosak lesznek – minden sikerülni fog. Ha a Bika dolgozik az önbizalmán, könnyen elnyeri a körülötte lévők figyelmét. Ez egy remek alkalom arra, hogy valami újat tanulj. Megpróbálhatsz például megtanulni meditálni, vagy találhatsz egy új, érdekes hobbit, amelynek hódolhatsz.

Ikrek nő

Ez egy meglehetősen nyugodt hét lesz, amit az Ikrek nők nyugodtan szentelhetnek a pihenésnek és a kikapcsolódásnak, a változatosságnak. A legfontosabb dolog, hogy ne panaszkodjunk az életre és a sorsra, bármi is történik. A panaszkodás visszarendezi az elmét a negativitáshoz, és rontja az egészséget. A Merkúr elveszíti azt a képességét, hogy a csillagjegy hölgyeit erőteljes pozitív energiával lássa el. Ennek oka, hogy hétfőn a Mérleg csillagképbe lép. Az Ikrek tudatossága viszont egyensúlyba kerül. Ezeket a nőket érzelmileg stabilizálják.

Rák nő

A karrier és a pénz terén nagyon homályosak a dolgok, de az asztrológusok azt tanácsolják, hogy ne helyezzük át a hangsúlyt a munkáról az otthonra, de a semmi miatt kevesebbet aggódni mindenképpen érdemes. Ha úgy tűnik, hogy egy Rák nő kifogyott az energiából, a légzőgyakorlatok segíthetnek új erőre kapni. Ez stabilizálja az energiaszintet, és segít nekik kitalálni, hogy mi legyen a következő lépés. A Rákok képesek lehetnek arra is, hogy megértsék kudarcaik gyökerét. Most megpróbálhatod orvosolni a jelenlegi helyzetet.

Oroszlán nő

Az Oroszlán számára a csillagok és a bolygók segítenek megoldást találni minden problémára, és mentálisan magabiztosabbnak és erősebbnek érzi magát. Az éjszakai fényességek megpróbálnak segíteni e csillagjegy női tagjainak a sikerhez. Ehhez meg kell próbálnunk odafigyelni a szerencsét hozó jelekre. Kényelmes hét vár e jegy képviselőire a szerelem területén. A Vénusznak köszönhetően az Oroszlán továbbra is érezni fogja a támogatást, a harmóniát. Lehetséges, hogy a kedvező asztrológiai környezet arra ösztönöz másokat, hogy bókokat és egyéb kellemes szavakat intézzenek az Oroszlánhoz.

Szűz nő

A Szűz nők szabadidejüket ezen a héten a családi ügyeknek kell szentelniük: a férjre, a gyerekekre és a rokonokra kell figyelniük. Bölcs dolog lenne elkerülni a pénzügyi problémákat. A Merkúr gyengülése miatt csökkennek az energiatartalékok, így ha nem vigyázol, bajba kerülhetsz. Másrészt a Mérlegben álló Merkúr harmonizálja a Szűz tudatát, és békésebbé, nyugodtabbá teszi őket. Hosszú útra lehet indulni, de a legjobb, ha utazás előtt a népi előjelekre is odafigyelünk.

Mérleg nő

A Mérleg nőknek fontos, hogy emlékezzenek a fizikai lét rendezettségének fontosságára, amelyek károsak az energiájukra. Természetesen a viselkedésről van szó, de a 10. és 16. közötti megjelenésednek is sokat kell döntenie. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy válasszuk meg a megfelelő ruházatot, és alakítsuk úgy a stílusunkat, hogy az mentes legyen a provokációtól. Otthon, a családban és a munkahelyen kellemes és kevésbé kellemes változások lehetségesek. A hét a sietség, a tétovázás és a kétségek jegyében telik majd. Az e jegyhez tartozó nők számára a munka nem feltétlenül a legfontosabb, mivel gondolataik a mindennapi problémák megoldására összpontosulnak.

Ezt már olvastad?
Boldog hét vár erre a 3 csillagjegyre 2024. február 26. és március 3. között

Skorpió nő

Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy időről időre tereld el a figyelmedet a munkáról a házimunkával vagy szórakozással. Ez segít elkerülni a kellemetlen érzelmek felhalmozódását. A Skorpióknak még az is előfordulhat, hogy le kell mondaniuk valamiről önmaguk javára. Ennek ellenére ez még mindig kedvező hétnek tekinthető. A legpozitívabb nap, amikor a lehető legproaktívabbnak kell lenni, a szerda. Az október 12-i Merkúr-Jupiter szembenállás kiélesíti az intuíciójukat, megmutatja az erősségeiket, és növeli az önbizalmukat. Ez lesz az az idő, amikor határozottan és bátran kell cselekedni.

Nyilas nő

A Nyilas nők képesek lesznek megvalósítani legnagyobb álmaikat. A vizualizációs gyakorlat segít felgyorsítani a célok elérésének folyamatát. Inkább a jövőre kellene gondolni, és nem a múltbeli kudarcokra emlékezni. Ez a Nyilasok számára a boldogság legfontosabb feltétele. Az asztrológusok arra figyelmeztetik a Nyilas nőket, hogy legyenek óvatosak más nőkkel szemben. A héten bajok származhatnak belőlük a féltékenység miatt. A riválisoknak nem lesz nehéz tönkretenniük a Nyilas nők életét. Ezért az asztrológusok azt tanácsolják, hogy ápolj jó kapcsolatot a barátnőkkel, kollégákkal.

Bak nő

A héten a Bakok kreatív lendületet kapnak, szerencsét a munkában, sikert az új élmények és érzések megtalálásában. A jégkockákkal végzett szépségrituálé segít a szép Bakoknak, hogy még vonzóbbá váljanak az ellenkező nem számára. A Merkúr megnyugszik, így a mozgalmas időszakok mögöttünk maradnak. A Bakok élete ezen a héten stabilabbá válik. Belső harmóniájuk veszélybe kerül, de még így is jobb, ha a soraikban maradnak, anélkül, hogy az apátiának adnák át magukat. Érdemes ezen a héten új lendületet keresni a fejlődéshez.

Vízöntő nő

A hétfő és a szerda lesz a legsikeresebb nap, de a többi napot sem szabad leírni. Ezt a hét napot mind az új ismeretek megszerzésére és üzleti tevékenységekre kell fordítani. A Vízöntők a legsikeresebb nők közé tartoznak a csillagjegyek között, de nem szabad megállni a pihenésnél. A pozitív emberekkel való kommunikáció segít ráhangolódni a munka hasznára. A Merkúr segít megszabadulni a negatív hozzáállástól és a belső félelmektől. Ez a bolygó letargiát és lustaságot is kiválthat.

Halak nő

Október 10. és 16. között a Halaknak jót tesz a költözés, az utazás és a környezetváltozás. Mindez jót fog tenni az energiájuknak. Az asztrológusok azt is javasolják, hogy a Halak foglalkozzanak az aktuális célok tervezésével és megvalósításával. Az éjjeli fényességek mindent megadnak nekik, amire szükségük van: jó szerencsét, karizmatikus lehetőségeket, motivációt és erőt. Ezért az őszi hangulat ellenére az asztrológusok azt javasolják, hogy kapd össze magad, és koncentrálj a lényegre. Fontos, hogy a nehéz helyzetekben megőrizzük a humorérzékünket, és meghallgassuk a szeretteink tanácsát.

X