Kos (március 21. – április 20.)

A Kosban szülöttek számára az előttük álló hét zökkenőmentesen fog telni. Ráadásul ez az az időszak, amikor sok dolog és kérdés kezd értelmet nyerni körülöttük, rájönnek, hogy jó úton járnak, és a helyes irányt követik.

Emellett valószínűleg javulni fog a munkahelyi légkör, és olyan juttatásokat is kaphatnak, amelyekre nem számítottak. Pénzügyileg kedvező hét következik számukra, ami örömet és beteljesülést hoz nekik.

Bika (április 21. – május 21.)

Mostanában hajlamos vagy bonyolítani a dolgokat, legalábbis mentálisan, pedig nem kellene. Gyakran az egyszerű és tiszta gondolkodás segíthet abban, hogy másképp lássuk azokat a dolgokat, amelyek egyébként teljesen világosak és jók az életünkben.

Pénzügyileg a héten új utakat fedezel fel a jövedelmed növelésére, energikus és reményteljes lesz a hozzáállásod. Ne habozz segítséget kérni a szeretteidtől, ők bizalmat adnak majd neked a saját erődben, és egyértelműen támogatni fognak.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Az Ikrekben szülöttek pénzügyi szempontból érdekes hét elé néznek, mert lehetőségük lesz arra, hogy felülvizsgálják a múltbeli kiadásaikat, és észrevegyék, hogy hol kell bizonyos fejlesztéseket végrehajtaniuk a boldogulás és a pénzügyi helyzetük javítása érdekében.

Szakmailag meg kell próbálniuk abbahagyni a stresszt, és megpróbálniuk gyakorlatiasabb hozzáállást felvenni, stressz és aggodalmak nélkül elvégezni, amit tenniük kell. Tudják, hogy mit kell tenniük, folytassák.

Rák jegy (június 22. – július 21.)

A Rák jegyében születettek magasabb energiával töltődnek fel, ami lendületet ad nekik, hogy új utakat és lehetőségeket találjanak vagyoni helyzetük javítására. Világosságot és bizalmat kapnak önmaguk és az intuíciójuk iránt, és tudni fogják, mit kell tenniük, és mi a legjobb nekik.

Ráadásul tisztában vannak azzal, hogy ha egyszer még jobban tudnak gyarapodni, mindent megtesznek majd azért, hogy családjukat is támogassák és segítsék. Higgyenek magukban, és egy kedvező hét következik.

A cikk a követkeő oldalon folytatódik

  • 1. oldal
  • 2. oldal
  • 3. oldal