Kos

A héten, amint végzel a munkával, siess haza párodhoz, mert most nagyszerű estéket tölthettek együtt. Útközben esetleg érdemes lenne beszerezned egy-két finomságot.

Bika

Nagyra nő benned a szenvedély a héten, imádni fogod a hetet. Ez a nagy lángolás viszont egy harmadik személy érdeklődését is felkeltheti és könnyen belebonyolódhatsz egy kalandba, ha nem vigyázol.

Ikrek

Ha valamilyen, a jelenlegi kapcsolatodat érintő kérdésben szeretnél nagyobb előrelépést tenni, akkor annak részleteinek kidolgozásába, valamint a döntéshozatalba, mindenképpen vond be párodat is.

Rák

Meglehet, hogy éppen több szerelmi szál is fut életedben, ám szívednek még időre lehet szüksége, hogy dönts, melyik is lesz nálad a befutó. Ne kapkodd el az irányválasztást, hiszen fontos döntés előtt állsz.

Oroszlán

Hajlamos vagy most rózsaszín szemüvegen keresztül nézni a dolgokat, és a valóságosnál nagyobb jelentőséget tulajdonítani mindennek. Stabil kapcsolatra nem, intim viszonyra számíthatsz a héten.

Szűz

Amennyiben elhatározásra jutottál egy szerelmi életedben fontos dologgal kapcsolatban, itt az ideje a tettek mezejére lépni. Akárhogy is, hozd ki a számodra legjobbat a dologból, tehát semmiképp ne hagyd magad befolyásolni.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy nagy változásokat tapasztal február 26-án

Mérleg

Szívügyek terén bátran vállalj kockázatot! Tedd izgalmasabbá a mindennapokat, kell a szenvedély. Ha lehet, ne egy harmadik személy által érd ezt el, nehogy beletaposs párod lelkébe.

Skorpió

Itt van a jó esély párkeresésre. Ezek a napok a kapcsolatteremtésről szólnak. Jókedveddel, elsöprő humoroddal a társaság középpontjába kerülsz. Ha egyedül élsz, flörtölő szingliként ragyogó sikereket aratsz.

Nyilas

Amennyiben azt gondolod, hogy párkapcsolatod romokban van, most újraépíthettek mindent. Ha azonban szingli vagy, a flörtöknél jelenleg nem juthatsz tovább, de ami késik nem múlik, nem szabad feladni!

Bak

Erőteljes tüzességed, szenvedélyességed mindenkinek feltűnik, de azért ne fogd vissza magad. Éld meg a lehetőségét annak, hogy kicsit kilépj a komfort zónádból, és flörtölj másokkal.

Vízöntő

Akár párkapcsolatban vagy, akár egyedül élsz, nagy szerelmi sikerek várnak. Ha párod kezét megkérni készülsz, ne halogasd tovább! Megérzéseid kiválóan működnek, biztos iránytűként használod.

Halak

Tömérdek alkalom nyílik az ismerkedésre, hozd ki magadból a maximumot, mert önbizalmad akkor lesz, ha saját képességeidet is próbára teszed. Merj elmenni szórakozni és add önmagadat, nem lesz ki ellenálljon.

X