Kos

Bizonyos szempontból a mai nap a leszámolás napjának tűnhet számodra, Kos. Lehet, hogy tükörbe nézel, és olyan dolgokat látsz, amelyekkel nem igazán vagy elégedett. Talán szégyenérzetet táplálsz múltbeli események miatt, amelyek még mindig ott motoszkálnak a fejedben. Ne hagyd, hogy a bizonytalanságnak ez az árnyéka továbbra is az életedben maradjon. Dolgozd fel ezeket az érzéseket, és azonosítsd a probléma gyökerét.

Bika

A mai nap emlékeztessen a szeretet fontosságára, Bika. Ne csak úgy gondolj rá, mint egy árucikkre, amiért harcolsz, és amit fondorlatos trükkökkel és stratégiai randitaktikákkal hódítasz meg. Ismerd fel, hogy a szerelem abban nyilvánul meg, ahogyan a világot látod; ez egy benned lévő mag. Minél több szeretetet látsz a körülötted lévő emberekben, még egy idegen szívében is, annál inkább megáldanak téged annak sugárzó fényével.

Ikrek

Lehet, hogy most erős bűntudatot érzel valami miatt, amit az egód táplálására tettél, Ikrek. Légy tudatában annak, hogy tetteid hogyan hatottak másokra, és kérj bocsánatot. A bűntudat alapvetően haszontalan érzelem, amitől a lehető leggyorsabban meg kell szabadulnod. Ne hagyd, hogy ez az érzés megakadályozzon abban, hogy megnyisd a szívedet, hogy visszaállítsd eredeti ártatlanságát.

A cikk a követkeő oldalon folytatódik

  • 1. oldal
  • 2. oldal
  • 3. oldal
  • 4. oldal