KÜLÖNLEGES HOROSZKÓP: Vénusz a Rákban augusztus 20-ig – Jótékony újrakezdés a szerelem, a kapcsolatok és a pénzügyek terén

Kos

Bár a nyár tökéletes időszaknak tűnhet a függetlenséged érvényesítésére, ez a tranzit arra ösztönöz, hogy most inkább a kapcsolataidra koncentrálj. Ügyelj arra, hogy odafigyelj a számodra fontos emberek érzéseire és érzelmeire; ne hanyagold el őket, mert ezzel örökre eltávolíthatod őket magadtól.

Bika

A Vénusz a te jegyedet uraló bolygó, ami azt jelenti, hogy intenzívebben érezheted ezt a tranzitot, mint a többi csillagjegy. A Rák energiája arra ösztönöz, hogy tölts időt az érzelmeiddel és érzéseiddel való kapcsolatteremtéssel. Az öngondoskodás alapvető fontosságú ebben az időszakban, ezért szánj időt arra, hogy a szívedre és a lelkedre figyelj.

Ikrek

Amíg a Vénusz a jegyedben állt, élvezted a gyors tempót és a szabadság minden előnyét; de a Rák jegyében járó Vénusz most arra kér, hogy lassíts, és koncentrálj a bensőséges kapcsolataidra. Fordíts több időt és energiát az életében lévő szoros kapcsolatokra. Érzelmileg ez egy jó alkalom lehet arra, hogy belevágjunk.

A cikk a követkeő oldalon folytatódik

Következő oldal
X