Az asztrológusok megjósolták, hogy a retrográd Jupiter milyen hatással lesz rád a következő 4 hónapban, mától kezdve egészen november 24-ig!

A bolygók retrográd szakaszában, függetlenül attól, hogy mikor haladnak visszafelé, valami negatív dologgal van dolgunk. A Jupiter idén retrográdba lép, és a következő négy hónapban fog megtörténni. Így az elkövetkező időszakban sok változás és átalakulás következhet be, de az információk nagymértékű áramlása is. Bár sok minden nem lesz könnyű, sok leckét fogunk tanulni.

A retrográd Jupiter külföldi utazási lehetőségeket hoz, de személyes szinten is megváltoztatja a dolgokat. Amikor a Lilith-tel, a Rákban álló teliholddal együtt uralkodik, házasságkötéshez vagy különváláshoz vezethet olyan párok esetében, akiknek már régóta gondjaik vannak a házasságukban.

Ezt már olvastad?
Boldog hét vár erre a 3 csillagjegyre 2024. február 26. és március 3. között

Másrészt sok embernek, aki nem akar szétválni, lehetősége van új alapokra helyezni a kapcsolatát. Ezenkívül a Jupiter a Holddal fényszögben állva lehetőséget ad a családalapításra és egy új jövevény fogadására.

A munka láttán sokan számíthatnak jó hírekre. Aki vezetői és szervezési készségekkel rendelkezik, az profilba kerülhet. A Jupiter ismét a bátorság lova, de óvakodjunk a hamis önbizalomtól és az önzéstől. Ebben az időszakban a pénzügyek javulása is nyilvánvaló. A retrográd Jupiter egyébként lehetővé teszi, hogy megtaláld a lelkivilágodat és a lehetőségeidet, hogy megvalósítsd a céljaidat.

Jó, ha elengeded a múlt terhét, optimistán tekintesz a jövőbe, és legyőzöd az akadályokat!

Hasonló tartalom

X