Mit jelent a Vénusz visszatérése az asztrológiában?

A születési horoszkópodban minden egyes bolygó egy jegyhez és egy fokhoz tartozik. Amikor egy bolygó tranzitja során visszatér ebbe a pontba, azt visszatérésnek nevezzük.

A Vénusz visszatérése körülbelül 11 havonta fordul elő, amikor a Vénusz átvonul a születési Vénusz jegyeden.

A visszatérés általában 23 napig tart egy házban, de amikor a Vénusz a születési Vénusz jegyeddel áll konjuktusban, akkor a tranzit néhány napig tart, hacsak nem történik éppen egy retrográd esemény. A retrográdok általában meghosszabbítják azt az időt, amíg egy bolygó egy csillagjegyben tartózkodik

Mi a Vénusz visszatérése az asztrológiában?

A Vénusz a szerelem bolygója, és a Vénusz visszatérése lehetővé teszi, hogy visszatérjünk az alapokhoz, amikor az önszeretetről és a gondoskodásról van szó.

Mivel a Vénusz a szerelmet, a szépséget, az értékrendünket és az értéket képviseli, ebben az időszakban hajlamosabbak lehetünk arra, hogy párkapcsolatban éljünk, változtassunk a stílusunkon, több pénzt költsünk, vagy fontolóra vegyük, hogy többet spóroljunk.

A Vénusz jótékony energiája általában sokkal optimistábbá és magabiztosabbá tesz bennünket önmagunkkal kapcsolatban.

A Vénusz-átvonulások kihasználása magában foglalja, hogy pozitívabban állunk a Vénusszal kapcsolatos dolgokhoz. Ha együttérzőbbek, gondoskodóbbak és megértőbbek vagyunk önmagunkkal és másokkal, akkor ez a tranzit a vártnál édesebb érzés lehet.

A cikk a követkeő oldalon folytatódik

Következő oldal
X