Mit jelent a Vénusz visszatérése az asztrológiában?

Mit tegyünk a Vénusz visszatérése alatt?

A Vénusz visszatérése kiváló alkalom arra, hogy elemezzük, mi az, ami esetleg hiányzik az életünkből. Itt az ideje, hogy újra kapcsolatba lépjünk az álmainkkal és céljainkkal.

Bár a Vénusz-átvonulások arra késztetnek, hogy inkább otthon maradj és kényeztesd magad, ez egy pozitív időszak lehet arra is, hogy kreatív vállalkozásokba kezdj.

A Vénusz emellett szociálisabbá is tehet, így a barátokkal és a családdal való újbóli kapcsolatfelvétel szintén jó módja annak, hogy feltöltődj ebben az időszakban.

1. Kezdj bele egy új projektbe (vagy fejezz be egyet)

A kreatív energiával ebben az időszakban egy projekt elkezdése vagy befejezése hasznosnak bizonyulhat. A Vénusz a művészetet és a kreativitást képviseli, így ha bátornak és ihletettnek érzed magad, vágj bele.

Elemezd, hogy mire vágysz a szerelemben: A Vénusz visszatérése tökéletes alkalom lehet arra, hogy megnézzük, milyen pozitív dolgokat kereshetünk egy kapcsolatban. Mérlegeljük a jót és a rosszat. Jegyzetelj a múltból, hogy a jövőben ne ismételd meg ugyanazt a drámát.

2. Gyógyulj ki a múltbeli kapcsolati fájdalmakból

E tranzit során elemezhetjük korábbi kapcsolatainkat, és végre elengedhetjük egy korábbi szerelem okozta fájdalmakat. Ha elengedjük a múlthoz fűződő láncokat, az segíteni fog nekünk az előrelépésben.

3. Fókuszáljunk az öngondoskodásra

A Vénusz visszatérése alatt ne a dráma legyen a középpontban, így néhány napig megtapasztalhatjuk az örömöt, amit a jótékony bolygó hozhat.

A pihenés, az alvás vagy akár a tévénézés is lehet az öngondoskodás egyik formája ebben az időszakban. A Vénusz visszatérése remek lehetőség a feltöltődésre, különösen akkor, ha úgy érzed, hogy kiégtél a munkától vagy a stressztől.

A cikk a követkeő oldalon folytatódik

Előző oldal Következő oldal
X