Kos

A Kos nő augusztusban erős vágyat érez egy új kapcsolat iránt. Augusztus 13-tól a Vénusz belép a házadba, ami azt jelenti, hogy nagyon izgalmas nyár elé nézel. Készülj fel a játékos, szenvedélyes és romantikus találkozásokra, de ne bízz meg mindenkiben. Pénzügyileg nem mennek túl jól a dolgok. A nyarad az utazásra és a szórakozásra összpontosul, így a bevételeid nagy részét ilyen tevékenységekre fogod költeni. Fokozatosan helyreáll a költségvetésed. A Kosok általában eleve vezetők, de a tapasztalat megtanítja őket arra, hogy nem kell mindig megbízni másokban. Augusztusban a legfontosabb szempont számodra, hogy megbízható emberekre van szükséged a környezetedben.

Bika

A Bikáknak az utóbbi időben mindenféle problémákkal kell szembenézniük, különösen a szociális és pénzügyi téren. Az augusztus fontos leckét hoz. Fontos, hogy jó megoldást találj, ha akadályba ütközöl. Minden eszközzel cselekedj a válság leküzdése és a siker elérése érdekében. Pénzügyi szempontból a bevételek növekedni fognak, így a jövedelmed felfelé ível. Fogadd el az utadba álló kihívásokat. A hónap közepétől az vár rád, amit a legjobban szeretsz – egy pihentető nyaralás. Ha van lelki társad, az augusztus remek alkalom lesz a kapcsolatod fejlesztésére. Ha nincs párkapcsolatod, egy férfi a környezetedből vonzza majd a figyelmedet. Beleszerethetsz valakibe, akivel már régóta barátok vagytok, ezért légy nyitott az új lehetőségekre.

Ikrek

Az Ikreknek augusztusban fontos vizsgákra kell felkészülniük. Legyen szó munkahelyi, iskolai vagy életbeli tesztről, a felkészülés fontos és szükséges lesz. A felkészülteket a szerencse kíséri, és ebben az esetben ez pontosan illik hozzád. Augusztusban a szórakozás, a strandok és a klubok lesznek előtérben. A csillagok azonban azt javasolják, hogy jobban figyelj az egészségedre, az éjszakai és mozgalmas életmód nyomot hagy benned. Az Ikrek fő feladata a nyári hónapokban az, hogy megszabaduljanak a felesleges kilóktól, így fürdőruhában is csodásan néznek ki. Vonzó leszel az ellenkező nem számára. A csillagok azt tanácsolják, hogy ne pazarold az idődet és az energiádat az előbbiekre, hanem koncentrálj az új boldogságra az életedben. A munkahelyi románcok lehetségesek.

A cikk a követkeő oldalon folytatódik

  • 1. oldal
  • 2. oldal
  • 3. oldal
  • 4. oldal