Az október 3 csillagjegy számára jelent majd kihívást – a Bika, a Skorpió és a Halak szülötteknek óvatosnak kell lenniük – a Mérleg évszak általában mindenki számára a társasági időszakot jelzi.

De nem sokáig tart, amíg a Skorpió-szezon utolér minket, és ez elég sivár lehet. Ezért lesz 2022 októbere nehéz hónap egyes csillagjegyek számára. Október folyamán három csillagjegy a szokásosnál elszigeteltebb évszakot él át, mivel a Nap a születési horoszkópjuk sötét házain halad keresztül. Ez az energia mindannyiukat arra fogja ösztönözni, hogy belső munkát végezzenek, hogy felkészüljenek az előttük álló sűrű évszakra.

De ez egy új hónap, ami azt jelenti, hogy az Univerzumban új energiákat kell figyelembe vennünk. Miközben a hónap asztrológiai időjárása megnyugtat, a kapcsolataidban is nagyszerű dolgokra számíthatsz, különösen október 22-e után, amikor a Nap a Skorpió jegyében csatlakozik a Vénuszhoz, a báj, a kecsesség és a kapcsolatok bolygójához. .

Bika

Ez a hónap nem túl energikus számodra, kedves Bika. Mivel közös uralkodó bolygód van a Mérleggel (Vénusz), ebben a szezonban az érdekeidet fogod előtérbe helyezni, de másképp, mint ahogy azt megszoktad.

Meghívást kapsz arra, hogy teremtsd meg az egyensúlyt világi kapcsolataidban és rituáléidban. A munka utáni kényeztetés vagy az egészségesebb, kiegyensúlyozottabb táplálkozás jó kezdet lehet. Most lesz itt az ideje, hogy felhívd a figyelmedet arra, hogy hol hanyagoltad el a dolgokat, mivel hajlamos vagy arra, hogy az egyensúlytalanság nagyon megviseljen.

Október 22-én azonban a szokásosnál jobban fogod érezni magad, így jelentős áttörésre számíthatsz. Valami felemelő és harmonikus dolog fog történni egyszerre. Ha tudatában vagy mentális, fizikai és spirituális jólétednek, az segíteni fog abban, hogy a magánéletedben és szakmai életedben továbbra is jól boldogulj.

Ezt már olvastad?
Csodás napja lesz Február 26-án ezeknek a csillagjegyeknek

Skorpió

Kedves skorpió, ebben a hónapban a szokásosnál visszafogottabbnak érezheted magad. Lehet, hogy nem olyan leszel, mint amit megszoktál, de nem lesz olyan rossz. Ez csak azt jelenti, hogy magabiztosabbnak és felfrissültebbnek érzed majd magad, mire október végén elkezdődik a szezonod.

Mivel a Nap október 22-én átvonul a 12. házon, a magányosság házán, az érdekeidet szolgalná, ha felülvizsgálnád a mentális egészséggel kapcsolatos szokásaidat. Egy nagyon kaotikus Merkúr retrográd után valószínűleg szükségét érzed majd annak, hogy újrafókuszáld az energiáidat, ezért ne habozz, és szánj egy napot vagy egy kis időt arra, hogy gondoskodj a mentális egészségedről.

Mindig is egyedül boldogultál, és teljes szívedből élvezed az egyedüllétet. Azonban, bár ez már most is az egyik kedvenc időtöltésed, az október 22-i csillagászati időjárás megérinti a kiteljesedések, álmok és gátlások házát, ami még kellemesebb magányba vezet. Élvezd ezt a mini szünetet.

Halak

Halakat, ebben a hónapban a Mérleg évszak társadalmi energiája arra készteti, hogy értékelje a másokkal való intim kapcsolatait. Bár ezek a beszélgetések nem lesznek könnyűek, szükség lesz rájuk.

Fontos határokat kell majd meghúznod a saját és mások kötelezettségei között. Bár nehéz lehet ezeket beállítani, a saját jóléted érdekében szükség lesz rá. Nem lehetsz jól, ha időről időre nem teszel többet magadért.

Egy jelentős kapcsolati átalakulás kellős közepén találod magad. Október 22-én pedig figyelned kell az asztrológiai időjárásra, amely a lelki társaddal vagy partnereddel való kapcsolatodra is hatással van, így valami fontos dolog vagy előkerül, vagy visszakerül a képbe.

X