Kos

Ismét ugyanoda jutott egy barátságod, mint nemrég. Megint úgy érezheted, hogy szakítóponthoz érkeztetek. Csak rajtad múlik, hogy hogyan reagálsz ebben a helyzetben. Csak rajtad múlik, hogy ugyanazt teszed és mondod-e, mint máskor, vagy ezúttal egy másik utat választasz. Most talán érdemes lemondanod a büszkeségedről a barátságért cserében.

Bika

Mostanában sokkal több a feszültség körülötted. Azt veheted észre, hogy az emberek jóval feszültebbek, morcosabbak és jóval idegesebbek, mint máskor. Természetesen megteheted, hogy te magad kezded el megoldani az idegeskedők problémáit. De lehet, hogy jobb lenne, ha olyan társaságot keresnél, ahol nem az idegeskedés a mindennapos.

Ikrek

A legszívesebben rákényszerítenél valakit arra, hogy változzon meg. A legszívesebben megmentenél valakit saját magától, de az a helyzet, hogy ezt még te sem fogod tudni megvalósítani. Az a helyzet, hogy nem kell megmentened senkit sem. A legjobb amit tehetsz pénteken az, hogy csak annyit segítesz, amennyit kérnek tőled.

Rák

Ahelyett, hogy minden idődet a bosszankodásba, a morcogásba és a dühöngésbe fordítanád hasznosabban is feldolgozhatnád a bosszúságaidat. Most sokkal jobban járnál azzal, ha minden bosszúságoddal kapcsolatban egy-egy teremtő kérést fogalmaznál meg az Égnek, az angyaloknak, az Univerzumnak, vagy bárkinek, akinek a segítő erejében hiszel.

Oroszlán

Soha sem jön el a tökéletes időpont. Ezt csak azért mondom, mert hetek óta tologatsz valamit magad előtt a tökéletes időpontra várva. Hetek óta hiszed azt, hogy egyszer csak lesz egy olyan időpont, ami minden szempontból szuper. Sajnos ez az időpont nem létezik. Jó hír viszont, hogy van eléggé megfelelő pillanat: az itt és most pillanata.

Szűz

Onnan kapsz elismerést, ahonnan a lehető legkevésbé várnád. Onnan kapsz dicséretet, ahonnan nem is gondoltad volna. A váratlan dicséreteket jól tedd el magadban, és ha lesz időd, gondold is végig, hogy mit jelentenek számodra ezek a szavak. Fontos, hogy tudd: Minden úgy igaz, ahogy a méltatóid mondták, és erőt kell merítened a szavaikból.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben Február 26-án

Mérleg

Végre ki kellene mondanod valamit. Napok óta ott bujkál benned, napok óta visszanyeled a mondandódat és napok óta mást sem teszel, csak azon dolgozol, hogy ezt ne kelljen kimondanod. Sokkal egyszerűbb lenne, ha inkább mégis kimondanád ezeket a szavakat. Sokkal egyszerűbb lenne, ha a hallgatás helyett a beszédet választanád.

Skorpió

Ha bosszant mások sikere (amit talán meg sem érdemeltek szerinted), akkor ideje elgondolkodnod, és ideje elemezned ezt a sikert. Könnyen lehet, hogy ha belegondolsz rájössz, hogy te ezt tényleg jobban csinálnád. Ha így van, akkor egyszerűen csinálnod kellene, ahelyett, hogy azon bosszankodsz miért sikeresek mások.

Nyilas

Egy pillanatra szem elől téveszted a megfelelő irányt. Egy pillanatra eltéveszted azt az irányt, amerre haladtál, és úgy érzed, hogy kell valaki, aki újra irányba tesz téged. Ez a valaki lehet egy segítő, lehet egy barát és az is lehet, hogy egy könyv mutatja meg a számodra helyes irányt. A lényeg, hogy pénteken akard megtalálni az új irányodat.

Bak

Egy kicsit talán jobban zavarnak a szomszédaid a szokásosnál. Mindegy, hogy a munkahelyi asztalszomszédodról, vagy a szomszédban lakókról van-e szó, ők most hangosabbak, harsányabbak és idegesítőbbek a szokásosnál. Talán pont azért hangoskodnak, mert szeretnék, ha jobban figyelnél rájuk. Talán egy kedves beszélgetés segít a helyzeten.

Vízöntő

Sokkal kevesebbet kellene aggódnod, és sokkal többet kellene álmodoznod. Az álmodozás az, ami megolajozza az élet lassan forgó fogaskerekeit. Ma töltsd azzal a napodat, hogy álmodozol, és álmodd meg, hogy mit szeretnél csinálni valójában. Álmodd meg, hogy milyen lenne az ideális pénteki napod ahelyett amilyen a mai.

Halak

Úgy tűnik, hogy egyre lazábban birkózol meg az életed feladataival és kihívásaival. Minél inkább megjön az életkedven, annál könnyebben tudsz cselekedni pénteken. Épp ezért fontos, hogy ma csak olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek igazán lelkesítenek, amelyek jó érzéssel töltenek el, és amelyektől energikusnak érzed magad.

X