Pénteki Horoszkóp, Október 7., Péntek – A legszívesebben rákényszerítenél valakit arra, hogy…

Rák

Ahelyett, hogy minden idődet a bosszankodásba, a morcogásba és a dühöngésbe fordítanád hasznosabban is feldolgozhatnád a bosszúságaidat. Most sokkal jobban járnál azzal, ha minden bosszúságoddal kapcsolatban egy-egy teremtő kérést fogalmaznál meg az Égnek, az angyaloknak, az Univerzumnak, vagy bárkinek, akinek a segítő erejében hiszel.

Oroszlán

Soha sem jön el a tökéletes időpont. Ezt csak azért mondom, mert hetek óta tologatsz valamit magad előtt a tökéletes időpontra várva. Hetek óta hiszed azt, hogy egyszer csak lesz egy olyan időpont, ami minden szempontból szuper. Sajnos ez az időpont nem létezik. Jó hír viszont, hogy van eléggé megfelelő pillanat: az itt és most pillanata.

Szűz

Onnan kapsz elismerést, ahonnan a lehető legkevésbé várnád. Onnan kapsz dicséretet, ahonnan nem is gondoltad volna. A váratlan dicséreteket jól tedd el magadban, és ha lesz időd, gondold is végig, hogy mit jelentenek számodra ezek a szavak. Fontos, hogy tudd: Minden úgy igaz, ahogy a méltatóid mondták, és erőt kell merítened a szavaikból.

A cikk a követkeő oldalon folytatódik

Előző oldal Következő oldal
X