Szerdai Horoszkóp, Augusztus 3., A növekedés és a jólét napjába lépünk!

Rák

Ma talán veleszületett üzleti érzékedet szeretnéd bevetni, hogy sikerre vigyél egy kedvencednek számító projektet. Ez jó ötlet, Rák, mert minden jel arra utal, hogy bármihez is kezdesz ma, akár a munkaadódnak, akár magadnak, az sikerre vezethet. Lehet azonban, hogy egy kicsit több pénzt fogsz költeni, mint amennyit általában szeretnél. Ne fogd vissza magad, de légy óvatos!

Oroszlán

A fantáziádat megragadó új felfedezések miatt a napod nagy részét otthonodban elzárkózva töltheted, és tanulhatsz, amennyit csak tudsz. Minden jel arra mutat, hogy nem sok mindent akarsz majd csinálni, Oroszlán, de fontos, hogy ne felejts el szüneteket tartani és egy kicsit mozogni a nap folyamán. A test átmozgatása és az izmok rázása felrázhatja az elmédet is.

Szűz

Tervezhetsz egy baráti összejövetelt, és valószínűleg már nagyon várod. Azonban, Szűz, a késések útban lehetnek, bár nem valószínű, hogy hagyod, hogy ezek megállítsanak. A koncentrációd és a kitartásod is magasabb a szokásosnál, így nem valószínű, hogy bármit is kezdesz el ma, feladod. Ezért ez egy jó nap arra, hogy elkezdj vagy folytass olyan projekteket, amelyek sokat jelentenek neked.

A cikk a követkeő oldalon folytatódik

Előző oldal Következő oldal
X